Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 712
  • 802
  •   1
Отговори
# 255
Аз най-много харесах 2. И модела е супер симпатичен, и в момента имам едни на тази марка и са супер качествени и удобни.

# 256
Харесала съм си още няколко модела. Слагам в скрит текст, защото не съм малко. Който има желание, може да сподели кои му най-харесват и защо. 🙂
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.
Нито един чифт не харесвам. Много детайли, много цветове, много различни материи в комбинация с брокати, ламата и табели, лога на едно място....идва ми прекалено, всичко.

И на мен така, може би съм много задръстена ама хич не бих погледнала такива обувки.
Сигурно са скъпи, ама не виждам на какво отгоре.
Подметката също изглежда неудобна и тежка.

С това сако на Зара си представям някакви готини мокасини или който може да върви на високи токчета, остри обувки Simple Smile .

# 257
Имам и мокасани, и високи обувки и го нося с тях, да. Остри обувки не мога да нося, заради проблем с пръстите на крака.
Благодаря на всички за мненията! Мисля, че си избрах кой модел да си взема. Предвид, че всички дрехи са ми много изчистени и без никакви детайли, лога и прочие, мога да си позволя кич обувки.

# 258
alеthea,
Със сигурност нито си “задръстена”, нито са “скъпи” - точно обратното.

# 259
От показаните модели и на мен нищо не ми допада. Много лого, много шарка, много чудо. Също като Etoile смятам, че за да се съчетават със сако ще е хубаво да са по-изчистени. По показаната снимка се сетих, че Бианки имат подобни модели:
https://bianki.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D … D0%B2%D0%B5-10599
Препоръчвам на авторката да разгледа. Вписват се в бюджета, естествена кожа са и аз лично вече 3та години си ходя едно класически бели. По-“неуморими” бели кецове не съм имала Simple Smile

# 260
“Авторката” изрично уточни, иска черни, както и че вече си е избрала. Може и аз нещо да не съм разбрала.

# 261
Аз съм за 2 или 5.

Anastasiya.glam, какво избра?

# 262

Здравейте. Преди време попаднах на един негативен коментар относно модела Stan smith,затова сега реших да се допитам до Вас! Моля да споделите мнение ако имате някой от показаните модели относно качество,тъй като не искам след 5 обувания да се сцепи кожата. Също бих се радвала да кажете кои според Вас са по комбинативни. Благодаря на отзовалите се!

# 263
Аз имам от първите. Нося ги втора година. Здрави са, но не са най-удобните обувки, които съм имала. Когато ги взех исках чисто бели / като вторите /, но нямаше. Мой съвет е да ги обуете на живо и тогава да прецените, дали това са вашите обувки.

# 264
Аз два пъти поръчвах от първите.
Първият път бяха умалени и ги върнах, вторият път дойдоха с пожълтели подметки и също върнах.
Имам поне 5 несполучливи поръчки на Адидас, пума и Найк в бяло. Не мога да улуча и това си е.
Най- добре в реален магазин, въпреки че добрите цени на промоция са предимно онлайн .

# 265
Имах чисто бели и  никак не съм уау. Не се цепят баш на 5тото носене, ама е примерно на 15тото. Пожълтяват доста бързо. Малко са ми тежички, а и тигели и лепене са доста “китайски”. За мен не си струват парите. Иначе модела е класика

# 266
Много благодаря! То май като цяло на всички модели на адидас им пожълтяват подметките. Жалко! Наистина ми харесват,но май ще се откажа! Последно купувах Puma Carina,но се сцепиха много грозно за съжаление,тъй като се оказаха доста удобни. Моля за предложения! Търся чисто бели сникърси,предпочитам да са кожени!

# 267
  • София
Не знам дали си от София и точно какво търсиш, но бели Adidas Supercourt кожени + още поне 1-2 модела олдскул имаше в аутлета на Цариградско шосе преди месец, цените бяха между 70-90 лева.

# 268
На 5 август е починал японският моден дизайнер Исей Мияке. Виждам новината днес, явно съм проспала много дни. Изключително интересен творец. Имала съм радостта да присъствам на негови ревюта и загубата е огромна за модата, защото те бяха не само спектакли, но и истинско изкуство. Въобще човек-музей.
Именно той създава “черния пуловер” с поло яка на Стив Джобс, който се превръща в негова запазена марка.

* Показаните бели от Мишчица са много по-хубави от коментираните горе. Вечна класика.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 19:11 от Аня

# 269
  • Русе

Имам този Стан Смит от може би около 4-5 години. Страшно доволна съм и доста често го нося. Пран в пералнята няколко пъти и няма дефекти по кожата! Имам още един бял и един черен Стан Смит.

Общи условия

Активация на акаунт