Модни консултации (Август, 2022) - 69

• 72 714
  • 802
  •   1
Отговори
# 240
Всичко е много относително. Зависи от модела и материята.

# 241
Аз определено нося блейзъри/сака със сникърси. Даже това май ми е любимата визия.
Савова е права, наистина зависи от модела и материята.

Конкретно за показаните -също да. С едни дънки и някаква тениска/блуза отдолу ще е супер. Simple Smile

Иначе аз комбинирам с изчистени дънки или любимите ми кожени панталони. Много харесвам и се запасих във всякакви цветове 😂

Аз нали търсех сникърси. Намерих и поръчах. Знам мнението на повечето за Гес, но имам приятелка която много си купува техни обувки  и постоянно ми ги хвали и реших да поръчам едни, защото бяха със солидна отстъпка, а и модела много ми доадна. Дойдоха, доволна съм, много удобни изглеждат.

Скрит текст:

И поствам едно клипче на една влогърка която гледам, става на въпрос за дрехите от eDdehi и качеството им, или по-скоро липсващото такова, но според мен важи и за доста други сайтове…

https://youtu.be/2nrjIVcNkR0

# 242
Anastasiya.glam,
По-изчистени от показаните може би, но тези на снимката - не.
Ще загрозят връхната дреха, която пък е много хубава.

Дори и по-спортни да са е ок, но с тези лъскави неща - не бих лично аз. Харесва ми нещо подобно, ако ще са сникърси.
Скрит текст:

# 243
Сакото или блейзера както там му казвате ми е с много странна кройка. За дънки СУ мисля, че трябва да е една идея по- късо и или съвсем свободно, или вталено а това е едно никакво.
Като цяло не харесвам нито блейзера, нито марстонките.

# 244
Прашки ли? 😀😀😀
Дънки, тениски, пуловери ...
Панталон, поли и рокли - не. Ежедневни дрехи. 🙂
Сакото, ако не се лъжа е на Zara. Перфектно вталено и обрано. Имах го в червено, но Принцесата вкъщи си го хареса. Не са лоши сникърсите, макар че аз не си падам по подобни модели, но определено могат да бъдат акцент, според останалите споменати дрешки.

# 245
Да, Zara е. А за сникърсите ... и аз не съм на 10000% сигурна, че са моите обувки. Ще потърся още малко. Трудно ми е да харесам черни сникърси до 150лв. 😒

# 246
на Anastasiya.glam сакото бих го носила със сникърси. Показаните черни са ок, но бих се поогледала още малко, примерно
New Balance
Puma
Fila
Liu Jo

# 247
Харесала съм си още няколко модела. Слагам в скрит текст, защото не съм малко. Който има желание, може да сподели кои му най-харесват и защо. 🙂
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.

# 248
Номер три ми харесва най-много, мисля най се доближава до черно в цялост, също подметката с тази емблема на нея ми допада как изглежда, но ти ще ги носиш, на теб да ти харесват Simple Smile
И на крака като са, човек не се вглежда чак толкова
Бих си купила тези на Адидас

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 12:23 от Al Georgieva

# 249
На мен ми харесват само последните, но си е въпрос на вкус.

# 250
  • В полите на Пирин планина
Лично аз със спортно сако нося такива сникърси:

# 251
От всичко видяно дотук, само Ню Баланса , предложен от Георгиева, ми допада.
Другото ми е шарено, трудно за съчетаване, грубо ,  кичозно.

# 252
Харесала съм си още няколко модела. Слагам в скрит текст, защото не съм малко. Който има желание, може да сподели кои му най-харесват и защо. 🙂
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.
5.
Нито един чифт не харесвам. Много детайли, много цветове, много различни материи в комбинация с брокати, ламета, табели и лога на едно място....идва ми прекалено, всичко.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:06 от Sysly

# 253
Номер три ми харесва най-много, мисля най се доближава до черно в цялост, също подметката с тази емблема на нея ми допада как изглежда, но ти ще ги носиш, на теб да ти харесват Simple Smile
И на крака като са, човек не се вглежда чак толкова
Бих си купила тези на Адидас
И аз съм за 3 или 4.
Адидас  не ми се връзват със сако, иначе са  хубави.

# 254
  • София
Нито един от показаните модели не бих съчетала със сако, освен че не ми допадат и самостоятелно.
За да изглежда ок, трябва да са по- изчистени.

Общи условия

Активация на акаунт