Лидл 166 - августовска жежка

• 77 993
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 150
На сирене Железница пак му вдигнали цената. Сигурно заради новата опаковка Grinning

В петък взех и няма да повторя. Много кисел вкус

# 151
Здравейте!
Някъде да е останал миксер - ръчен, с купа или робот?

# 152
Какви са тези правила за 30 дни при рекламация? Купихме масичка,която се оказа дефектна и веднага се върнахме да я сменим. Не можело! Трябвало да чакаме 30 работни дни. И в Сф звънях. Такива били правилата

# 153
Чудят се как да изгонят клиентите, цените не са достатъчни явно. Вече има ли проблем, правите рекламация и чакате 30 дни. Бързите процедури от едно време не ги прилагат или ги прилагат в някои филиали само. Голяма глупост. Казано накратко, пазарувайте там където има безусловна гаранция, за да не ви късат нервите.

# 154
Е това ако е вярно, е повече от глупост. Какво ги бърка тях на кой ден е рекламацията, при положение че е в срока? Да са почнали да наемат служители дето не могат да четат ли, знам ли вече...

# 155
Неее, трябва да чакат 30 дни от датата на рекламацията, така го разбирам. .. Иначе със сигурност вече наемат служители, които не могат да четат, те самите го заявяват на българо-украински. 😁

# 156
Да кажат че нямат налична да я заменят, това бих го разбрала. Но да искат замяна хората в момент когато това нещо се продава и да им казват Аа, не ще си чакате 30те дена, ами глупост и отгоре си е. Особено тъпо е за нещо дето не е в постоянния асортимент и после просто не е налично вече.
Пък и този срок от 30 дни не е ли за гаранционен ремонт на нещо? От кога отнема 30 дни да решат дали да уважат рекламация, мислех че на място се решава дали да я приемат или не?

# 157
Това управител ли ви го каза?
И на националния телефон ли звъняхте, че сте писала София?
Аз бих заплашила с КЗП.
Не че им действа респектиращо ама все пак. Joy

# 158
Не мисля, че 30 дни е срокът, който трябва да се изчака, за да се направи рекламацията. 30 дни е срокът да отремонтират дефектния артикул. Ако са поискали замяна или връщане на парите, правилно са им отговорили.

# 159
Дааа, веднага си представих как ще ремонтират дефектната масичка...😆 Както на мен преди може би 2 години (при старите правила) ми "ремонтираха" 2 чифта чехли с нацепени подметки...Писаха протокол, ала-бала...след няма и две седмици получих смс да отида да ми изплатят сумата за чехлите- служителят, който ми връщаше парите, се чудеше защо са писали протокол за чехли и какво точно ще им се ремонтира на нацепени подметки...😁 Аз и на замяна щях да съм доволна тогава, но ми беше смешно, че искаха да ги пращат за ремонт.☺️
Добре че има лента със сума- да ми показва, че този месец още не съм стъпила в Лидъл и не съм похарчила нито лев там...😄

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 19:03 от dolce miele

# 160
Това управител ли ви го каза?
И на националния телефон ли звъняхте, че сте писала София?
Аз бих заплашила с КЗП.
Не че им действа респектиращо ама все пак. Joy

Управител на магазин го каза ,но след това звънях и на един софийски телефон за клиенти. Там ми потвърдиха същото. Такъв бил закона

# 161
  • София
Да попитам нещо свързано с партньорите на Лидл+. Комбинира ли се отстъпката за бензин/дизел на ОМВ с Лидл+ и отстъпката, която дава държавата? Някой пробвал ли е?

# 162
  • Sofia
Комбинира се, мъжа ми заради това си свали приложението

# 163
  • София
Комбинира се, мъжа ми заради това си свали приложението
Благодаря!

# 164
Долчето не, ама аз пазаря кат луда. Имам 9 купона от скреч картите за седмицата, смятай повече време прекарвам в магазина от някои служители май хаха.. И все на оферти попадам. Взех си 2х400 лазаня охладена на 2.80лв  намалена от 3.99 ,  заради годност 13ти, вкуснааа жестока.  Браво. Тъкмо ми се ядеше. Гледам Био кис.мляко на -50% поне 8-10 кофички, ама то в петък е на 40% така, че пропуснах..
Яйца на -30% взех супер , имаше какво ли не на -30% торти, риба на -50% май при нас увеличиха количеството стоки за намаление, даже сложиха цяла масичка да трупат там. Определено ще ходя около 6ч когато лепят етикетите обикновенно.

Общи условия

Активация на акаунт