Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хосписи във Варна

 • 220
 • 4
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 70
Здравейте,
баба ми е онкоболна от близо 10 години. Вече има метастази в цялото тяло и дори не и изписват лекарствата, които пиеше през тези години, защото няма смисъл... За момента е подвижна, сама се обслужжа с баня и тоалетна, готви си колкото може. Въпросът е там, че не може да стои вече сама, постоянно звъни на майка ми да ходи при нея, охка и се притеснява. Майка ми работи, аз уча във Варна и нямаме физическата възможност да ходим при всяко нейно обаждане. Майка ми също си има здравословни проблеми, прихически се натоварва от това, че никъде не може да мръдне дори за ден два, защото във всеки един момент може да и се звънне от баба да отиде при нея, а тя и да отиде нищо не може да и помогне, просто стои и слуша едно охкане и пъшкане..,
Търсим хоспис, подходящ за нея, във Варна, където естествено да има свободни места.
Препоръчайте ми такъв до 800-1000лв месечно. Утре ще ходя на оглед на Топли грижи и Здавец 2.

# 1
 • Мнения: 35 718
Цените са около 1500-2000 вече.

# 2
 • Варна
 • Мнения: 3 873
Илайда, здравейте, живеем на Евксиноград и щях да кажа, че на съседни улуци има два хосписа, без да знам повече подробности. Проверих вашите, Мишел Паре се оказа единият. Вторият е много близо, на съседна улица и тъй като ще сте в района можете да минете и през него. Мишел Паре е навътре от бензиностанция Еко на пътя Варна - Златни пясъци (ул. 14 нагоре, надясно по ул. 22, наляво по ул.15, на 15-та наляво на т-образно с контейнери за смет и сте на 16-та на Мишел Паре)от лявата страна, ако идвате откъм бензиностанция Еко на пътя Варна Златни пясъци, и е на малък къс баир на 16-та улица,  който свършва на т-образно кръстовище (16-та и 8-ма улица, на картата се казва ул. Драган Данаилов). На въпросното т-образно завивате на дясно по ул. 8-ма (ул. Драган Данаилов) в посока пътя Дружба - Виница и след две къщи в ляво е вторият. Живеем там и ги знам като локации, затова ги обяснявам така.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 23:43 от Мира Иванова

# 3
 • Мнения: 1 191
Моя дядо го бяхме настанили в Хоспис Света Магдалена, к.к. Св. Константин и Елена. Вътре не сме влизали заради ковид мерките, успяхме да го посетим веднъж на двора. Живеем в София и ходенето до там беше невъзможно да се случва по- често. Изглеждаше чисто, спокойно. Неговото мнение не мога да кажа, че е фактор защото човека е със страшен характер и се оплаква от неща като неправилно място на хладилника, масата до леглото била малка и общо взето все такива неживотозастрашаващи елементи. Беше там за 2-3 месеца тази година, 900лв. беше таксата на месец.

# 4
 • Варна
 • Мнения: 3 873
Хоспис Света Магдалена също е близо до Мишел Паре и другият на ул. 8-ма (ул. Драган Данаилов, установих, че се казва Св. Николай Чудотворец, но на картите е хотел Невена) намира се на пътя Виница Дружба, в посока Дружба (Св. Константин и Елена), като се слиза от Виница.
Ще опитам да споделя маршрут от бензиностанция Еко до Света Магдалена, с Мишел Паре и този на 8-ма улица:
Споделен маршрут
От EKO до Хоспис Варна Света Магдалена през ул. „14-та“ и ул. „15-та“.

21 мин (1,6 км)

1. Насочете се на изток към бул. „Княз Борис I-ви“/ул. „Първа“/път 9
2. Завийте наляво на бул. „Княз Борис I-ви“/ул. „Първа“/път 9
3. Завийте наляво на ул. „14-та“
4. Завийте надясно на ул. „22-ра“
5. Завийте наляво на ул. „15-та“
6. Завийте наляво на utilisa 16
7. Местоположение на пристигане: Хоспис Мишел Паре ООД Варна
8. Насочете се на северозапад по utilisa 16 към ул. „Драган Данаилов"
9. Завийте надясно на ул. „Драган Данаилов"
10. Местоположение на пристигане: ул. „Драган Данаилов" 166-160
11. Насочете се на север по ул. „Драган Данаилов" към ул. „17-та“
12. Завийте надясно на ул. „30-та“
13. Местоположение на пристигане: Хоспис Варна Света Магдалена
За да видите този маршрут, посетете https://maps.app.goo.gl/iMhm6Z74envnJNVx8

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 07:19 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт