Как да постъпя - още я обичам?

• 5 370
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
А тя с какви чувства и с какво отношение към теб е?

Живееш в някакъв свят, далеч от реалния…

# 16
Трябва ти помощ, защото 15 дена ни разиграва за някакъв секс с някакъв пич, после па не бил твоя тип, сега пък реши, че си лесбийка. Объркана си. Трябва да намериш пътя някак. И затова може би ти трябва професионална помощ. Вземи прави един секс с жиголо, поне да разбереш дали секса изобщо те кефи.

# 17
Не знам с какви чувства е но мисля че не е безразлична. Не съм решавала че съм лесбийка и няколко пъти написах какво имам предвид. Ти прави с жиголо на теб да ти лепне нещо

# 18
Ами - не. Не мислим за хора, които 5 години не сме чували. Това се нарича фиксация и мания. Затова ти трябва помощ.

# 19
  • Пловдив
Много бяха важни думите на авторката "не искам да имам връзка с жена пред обществото".
Значи твоите желания обществото ги формира така ли?
Т.е., заради обществото беше стремежа да имаш връзка с мъж, да правиш секс с този мъж?
Може и да е свързано с това "искам да имам семейство и дете" и пълното осъзнаване, че при връзка с жена и  това, че всъщност не си правила и е трудно да намериш мъж, с когото да правиш секс имането на дете може да се окаже доста трудно изпълнимо.
Конкретно по темата. Няма ли вероятност просто да започнеш да й пишеш по-често и повече на тая, като накрая стигнеш до там да й обясниш за чувствата си и т.н. В този смисъл не е необходимо да се виждаш с нея, защото дори и като почнеш да я търсиш повече за писане ще се види дали тя реагира положително или не.

# 20
Ами - не. Не мислим за хора, които 5 години не сме чували. Това се нарича фиксация и мания. Затова ти трябва помощ.
Глупости, неосъществени желания се нарича тва, които авторката очевидно има към тази жена, макар че не иска да си го признае пред себе си най вече.

# 21
Пухи, права си за много неща - обществото формира при всеки имам хубава работа обичам си семейството не искам да прецакам нещо так, като тръгна с жена за ръка. Пък и искам да създам нормално семейство - мъж, деца. Няма да намеря някой да го лъжа, ще намеря човек, с който да се разбираме и уважаваме заедно. А към нея - искам да я видя защото мисля, че ще е по-достоверно от писането все пак си мисля че и тя има или поне е имала нещо към мен

# 22
  • София
Дай да изясним - не искаш да имаш връзка с жена заради мнението на околните, но същевременно твърдиш, че не си гей ориентирана, а само частично. Нали сама разбираш, че всичко това звучи абсурдно.
Явно си те тегли към жени, но не искаш да си го признаеш.

# 23
Най-лошото е да вървиш срещу природата си, заради обществото. Да в момента в БГ е много трудно да си гей - има яко хомофобия, но по-добре да устоиш себе си, ако щеш да емигрираш в Холандия примерно, но да бъдеш себе си. Ако си хомосексуална, не го прикривай. Ще направиш нещастна и себе си и потенциалните си партньори.

# 24
На мен не ми пречи да си го призная пред себе си но не е така. Защото да си би или гей означава да имаш симпатии и към твоя пол или и към двата. Аз харесвам мъже . Просто имам чувства към това момиче. Едно единсвено момиче, не жени. Четете внимателно

# 25
Забрави я. Тва не са чувства, а обсебеност. Мания. 5 години не си я виждала. Кви чувства. Какво очакваш от нея. Какво точно : да пиете кафе веднъж седмично, да правите секс с вибратори, да живеете заедно.

Забрави я и си избистри главата. Всичко ти е мазаляк.

# 26
  • Пловдив
Т.е. си имала симпатии към по-често и повече към мъже /от предната тема разбрахме, че нищо значимо не се е случвало, като връзка/, отколкото към жени?
А ако причината нищо значимо да не се случва, като връзка е точно в това, че ти заради обществото си се чувствала длъжна да имаш симпатии към мъже и да харесваш примерно Иван, защото приятелки и роднини са ти казвали "виж Иван, колко е хубав", а никой не ти е казвал "виж Иванка колко е секси".

# 27
Май не съм се изразила правилно. Не че заради другите не харесвам жени, а заради другите не си позволявам повече със съответното момиче. Имала съм връзки с мъже, излизания, срещи. Нито пък съм чувствала нещо друг път към жена даже ако се замисля ми е гнусно с друга

# 28
не знам дали да го пиша, но е по темата...има няколко публикации в телеграм канали и ютуб, от блогери, където правиха анализи на ставащото около нас, през последните две години и се откри парадоксална връзка между ваксинацията и склонноста все повече да се харесват хора от един и същ пол...просто го споделих, ако искате го изтрийте...

# 29
Може ли да опишеш тези свои връзки с мъже. И как сте ги реализирали без секс. Какво точно разбираш под връзка с мъж?

Общи условия

Активация на акаунт