Как да постъпя - още я обичам?

• 5 374
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Добре, де, комуникираш с някого, но трябва да пуснеш тема да питаш как да се видиш с него/нея?! Не можеш ли да питаш" искаш ли да се видим"
Не си хомосексуална, но имаш чувства, които те фиксират 10 години?
ОК, и ти не знаеш какво искаш. А, като се видите, какво очакваш да стане? Тази жена, ако е лесбийка, до сега щеше да инициира среща и да покаже какво иска от теб.

# 31
Не сме стигали до секс не защото не са ми харесвали а зощото първо съм много притеснителна, второ искам да е с човек който ми харесва и физически и имам и чувства. Срещи, целувки и т.н. са се случвали с 3-4 момчета

# 32
Тоест не си имала връзка. Ами пробвай да правиш секс с мъж или с жена. Защо не влезнеш в Тиндър и не пробваш с някой за една вечер. Все ще намериш там някой. Макар че ако визуално не си атрактивна, ще намериш не много атрактивни.

много съм притеснителна

еми тоя проблем трябва да го решиш. Има един лаф сред мъжете - срам п.тки не е.е
На жените им е бая по-лесно - и да си пасивна, все ще се намери някой активен ерген. Ама толкова па срам, еми и за теб важи лафа - срам девственост не маха. Срам кеф не довежда. И в крайна сметка - срам щастие не носи.

# 33
Не знам как ще се отсрамиш, особено надявайки се на връзка с жена. На тази възраст, ако хормоните не могат да ти образуват чувства, не знам кога ще се случи.
А, и да поддържаш комуникация 10 години с някого, към когото имаш сексуални трепети, не ми изглежда като срамежливост.

# 34
Това ли било... Просто се виж с нея и каквото стане.

# 35
  • Пловдив
Значи се стига до там, че никой от мъжете не ти е харесвал физически и да имаш чувства, но тази жена ти харесва, но въпреки това ти твърдиш, че си си хетеросексуална.
Наистина какво се очаква да се случи при ваша среща. ще я прегърнеш и ще я целунеш и ще гледаш дали тя няма да избяга? Ти едва ли би се осмелила на подобни действия.
Щом комуникирате през 10 години то не е ли видно дали тя си пада по жени или мъже, не е ли ясно тя има ли връзки с хора от какъв поли какви изобщо хора, защото, ако тя има връзки с мъже над 185 см и над 100 кг. с вид на викинги или онзи Джейс Момоа, едва ли ще си падне по теб /жена/.

# 36
Не съм казала, че не съм имала чувства към мъж или не съм била привлечена. Просто нея не мога да я забравя

# 37
Не съм казала, че не съм имала чувства към мъж или не съм била привлечена. Просто нея не мога да я забравя

А като си била привлечена и си имала чувства, защо не си правила секс? Защо досега 1 мъж не си одобрила дотолкова, че да спиш с него. Е и оня го въртя, въртя, па накрая хуя му бил крив.

# 38
Оставяме половете настрана. Отоворя тази кутия на Пандора ще ме заболят пръстите от писане.
Седни, вземи лист и химикал, направи SWOT анализ на ситуацията. Сама ще разбереш що за абсурд е чуденето ти. Ако не знаеш какво е SWOT анализ - прочети, полезен инструмент е.

Ще кажа само това - ако някой, с когото не съм се виждала 5 години ми пише да се видим и разбера, че го прави САМО, за да види дали аз имам чувства към него заради чисто и просто перверзно егоцентрично любопитство и с ясната идея, че не иска, поради все тая какви причини, да има нищо общо с мен, ще получи шамар, коктейл в лицето и сметка за плащане, защото ще съм си тръгнала преди да успее да си отвори очите. За мен това, което си си навила на пръста е абсолютно противно от чисто човешка гледна точка.

# 39
Трудно ми е да повярвам, че си привлечена от мъже, при положение, че за толкова години и връзки до сега с един не си правила секс. А същевременно 10 години въздишаш по една жена. Ти реално нямаш представа дали ти харесва да си с мъже. На мен ми прилича на интернализирана хомофобия или пък асексуалност, но ти си знаеш.

Inferiya, много точно казано!

# 40
Инферия, не е противно защото аз самата също имам чуства пък може да са взаимни не се знае..
Тесария каква е тази мания да се правите на психолози , незнам обясних защо не съм спала с някой но ако спя ще е или с мъж или с нея, не ме влекат жени, а тя

# 41
А после мрънкаш, че хората не четат теб... Самоцитирам се
Ще кажа само това - ако някой, с когото не съм се виждала 5 години ми пише да се видим и разбера, че го прави САМО, за да види дали аз имам чувства към него заради чисто и просто перверзно егоцентрично любопитство и с ясната идея, че не иска, поради все тая какви причини, да има нищо общо с мен, ще получи шамар, коктейл в лицето и сметка за плащане, защото ще съм си тръгнала преди да успее да си отвори очите. За мен това, което си си навила на пръста е абсолютно противно от чисто човешка гледна точка.

Не искаш да си с жена, поради твои си причини. Никой не го касае какви са, само теб. Какво значение има тогава? Все тая дали тя има чуства. Или е имала... преди10 години?! Не можеш да се надяваш, че има други неразрешени тийн проблеми като теб. Да въздишаш по снимка 10 години и да се надяваш, че и снимката въздиша по теб. А хипотетично, ако са взаимни още по-зле. Или още от сега виждаш шекспирова романтика с невъзможната любов? И обществото, което няма да ви приема такива каквито сте? Хвани се да правиш нещо по-полезно...

# 42
# 43
Не съм решавала че съм лесбийка и няколко пъти написах какво имам предвид.
Всъщност, не. Не си написала какво имаш предвид. Не си уточила какви чувства изпитваш. То, и аз изпитвам симпатия към много хора. Симпатията е вид чувство. Ти такова чувство ли имаш предвид? Струва ми се, че не.

# 44
Инферия, не е противно защото аз самата също имам чуства пък може да са взаимни не се знае..
Тесария каква е тази мания да се правите на психолози , незнам обясних защо не съм спала с някой но ако спя ще е или с мъж или с нея, не ме влекат жени, а тя
А тя не е ли жена? Някой ден може да се появи някоя друга, в която да се влюбиш.
Ако те влечаха само мъже, както твърдиш, нямаше да си влюбена в жена.

Общи условия

Активация на акаунт