Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за термините на темите и мненията във форума?

), ама сега не се търпи! Айде още малко, а пък после ще поумняваме на нова сметка
: в супермаркета, на автомивката, по Витошка и накрая ходихме да хапнем. Мъжо си купи някой дрешки, а аз само гледах умно.
Сега съм скапана, а като се сетя утре колко работа ме чака?! Ще си оправям личната карта с постоянен адрес София и после на преглед при доки. Не знам ехограф дали ще прави, но аз няма да настоявам, защото след няколко дни ще ходя при Мазнейкова и там ще се наслаждавам на удоволствието да видя бебо, тя трябва да го мери и да прецени дали ще може да излезе през тесния ми таз.
И мен ме чакат доста такива, нали Януари сме в сесия, направо не знам как ще ги взема, толкова съм разконцентрирана. 
-тука сме все умни мами,няма да се предаваме...Анджи честито-не сме се и съмнявали,че ще успееш...