На Никулден ще хапваме шаранче за здравето на бебе-ЯНУАРЧЕ!!!

• 14 281
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
И аз днес съм на преглед и малко се притеснявам.

# 136
  • София
Привет, коремчета!   bouquet

Я да Ви попитам: как и по колко пъти дневно пиете кафе?  Rolling Eyes

Стволовите клетки: въпреки, че аз съм доста скептична за смисъла, доколкото ми е известно най-малко спорни и най-читави са клиника Малинов. В общите можеш да прочетеш доста по темата.  Hug

# 137
Добро утро момичета! Ivonska благодаря ти за инфото.
Кажете ми вие спинкате ли нормално през нощта? Praynig

# 138
Благодаря за топлия прием! Това за изолатора не го знаех, така че ще настоявам да ми пуснат всички необходими за прием изследвания.
Относно стволовите клетки: и аз като ivonska не съм много убедена, че има смисъл да се прави, защото не съм убедена в технологиите, които се използват и дали ще могат да послужат по предназначение за в бъдеще... Иначе в Св. Лазар и Шейново също се вземат, а клиниката на Щерев могат да замразяват. На 13-ти съм на консултация и ще получа повече инфо за условията на съхранение в клиниката на д-р Щерев, така че, за Anika 75 ще пиша отново!

# 139
  • София
Привет Мамита!
За кафето - аз си позволявам по едно мляко с нес на ден - гледам да е сутрин, но пък и не ми се допива през деня. Пия сокове и чайчета.
И веднага ви се оплаквам - появиха ми се киселини - само след определени храни, но е адски неприятно, досега не бях го изпитвала.  #Cussing out
И аз днес съм на преглед, а довечера и на първия коледен купон.
Отивам да се глася. Чао!

# 140
  • София
Благодаря за топлия прием! Това за изолатора не го знаех, така че ще настоявам да ми пуснат всички необходими за прием изследвания.
Относно стволовите клетки: и аз като ivonska не съм много убедена, че има смисъл да се прави, защото не съм убедена в технологиите, които се използват и дали ще могат да послужат по предназначение за в бъдеще... Иначе в Св. Лазар и Шейново също се вземат, а клиниката на Щерев могат да замразяват. На 13-ти съм на консултация и ще получа повече инфо за условията на съхранение в клиниката на д-р Щерев, така че, за Anika 75 ще пиша отново!

Ще си позволя да Ви накарам да се замислите: ако пратят ств.клетки в чужбина и някога Ви се наложи да ги върнете - как ще стане? (Св.Лазар ги пращат) Те замиават в нещо като хладилна чанта, след което се замразяват ''дълбоко'' и би следвало да пътуват на връщане в нещо подобно на газова бутилка със съответното вещество, което ги пази замразени. И как го виждате това?
Изнасят се като ''биологичен отпадък'' - така пише и в митническите документи. Как ще се внесе обратно този ''боклук''?
Проверихте ли договора на нашите клиники с техните чуждестранни партньори, които по презумция ''съхраняват''? Дали има клауза за използване и връщане?

# 141
Ох, с този изолатор...мисля че там слагат мамите без сифилис и спин /т.е. без изследвания за тях/, ако нямаш кръвни и урина няма да те сложат там. Някой знае ли какво стана с Австралийския антиген /хепатит Б/, искат ли го задължителен сега?
За австралийския антиген е задължителен - приятелката ми ражда в изолатора /през септември/, защото го нямаше.
За кафето аз пия по едно сутрин, ама тия дни нещо само си го правя пък не ми се пие.
Искам да се присъединя към разсеяните. Чувствам се сякаш някой е настроил мозъка ми на друга честота. Даже трудно чета книга

# 142
Ще си позволя да Ви накарам да се замислите: ако пратят ств.клетки в чужбина и някога Ви се наложи да ги върнете - как ще стане? (Св.Лазар ги пращат) Те замиават в нещо като хладилна чанта, след което се замразяват ''дълбоко'' и би следвало да пътуват на връщане в нещо подобно на газова бутилка със съответното вещество, което ги пази замразени. И как го виждате това?
Изнасят се като ''биологичен отпадък'' - така пише и в митническите документи. Как ще се внесе обратно този ''боклук''?
Проверихте ли договора на нашите клиники с техните чуждестранни партньори, които по презумция ''съхраняват''? Дали има клауза за използване и връщане?
[/quote]
Тук си абсолютно права, аз бих се навила само ако ги съхраняват в България.
Привет на новите мами HugCoffee , ще ти бъда много благодарна ако предоставиш повече ифо за клиниката на Щерев и съхранението на стволовите клетки

# 143
Добро утро мамчета   bouquet

Добре дошла и на  Аnika 75 .

И аз пия кафенце само ако имам желание , но по един път на ден и то с мляко или сметана.Днес не ми се пие ,та сърбам прясно мляко...

# 144
  • София
Добре де, само аз ли скимтя за кафе и едвам се удържам с по едно (двойно) на ден...  newsm45 От вечерта си мечтая да дойде време за сутрешната "дажба"...
Coffee,  ами ти с това тематично заглавие???

morning

# 145
  • София
Хайде да попълним присъствения списък за утре (Мис Каприз - Плиска; темата е физиологичното раждане, ще води Надя Желева от у-ще Ма-Ма).
Майчета, ползвайте номерацията или копирайте за да му следим края...   love001

1. Ивонска

# 146
  • София
Хайде да попълним присъствения списък за утре (Мис Каприз - Плиска; темата е физиологичното раждане, ще води Надя Желева от у-ще Ма-Ма).
Майчета, ползвайте номерацията или копирайте за да му следим края...   love001

1. Ивонска
2. sasha_gbg

Peace

# 147
За кафето - когато съм вкъщи си правя мляко с нес, обаче незнам защо като изляза (макар че напоследък ми се случва доста рядко) много ми се допива, даже и по две пия  :oops
Ivonska, малко остана  Hug После ще наваксваш  Wink

Добре дошла и на Аnika 75  Simple Smile

А между другото, Ним ни ви ли се губи тия дни, дано всичко да е наред  Flutter

# 148
ivonska, аз по принцип си обичам кафенце и не съм спряла през бремеността да пия по 1 дневно, със сметана или мляко.  Чудя се, ако кърмя после, как ще го спра  newsm78  Иначе си търсех avatar, който да е интересна анимацийка на кафе, ама по-добре че не съм намерила, за да не те дразня повече Laughing
момичета, да ви споделя - много съм доволна! Бях поръчала на свекитата да ми ушият обиколник по модел на Premaman, пристигнал е с разни други багажи за бебка и довечера ще има проби на креватчето !!!

# 149
  • София; Дружбето
Добро утро Hug
Тази нощ ми беше кошмарна, не можах да спя изобщо, само се въртях. Изчислих, че часът на самамбула ми е между 3.30 и 5.00. Милото каза, че сигурно тогава трябва да родя Laughing Та сега едвам отплепих и след час се понасям към Шейново да видим какво ще ма правят.
Ивонска аз си пия сутрин едно силно черно кафе без захар. След обед просто не ми се допива откакто не пуша newsm78 Но и при мойто кръвно доки каза да пия поне по две на ден, а не да се тъпча с шоколад  (гат така'а Laughing).
За утре:
1. Ивонска
2. sasha_gbg
3. tsveta

Общи условия

Активация на акаунт