Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 553
  • 794
  •   1
Отговори
# 315
  • София
От деня на раждане.

# 316
Милото, по настоящ адрес се подава. Едно момиче в родилното звънна да попита и така й казаха.

Момичета, вас болят ли ви коремните мускули? Днес усещам симетрична болка като натъртено като си натисна корема.
Иначе след раждането и мен ме болеше опашната кост.

# 317
Хайде и аз дс се вкча! Честито на рожденичката и на месечинките на бебчетата!
Моята днес навършва един месец и деня беше ужасен , рев , рев и пак рев.НЕ знам дали има общо , че забравих да дам пробиотика сутринта...надявам се вечерта да е по - спокойна.Спокойна вечер и на вас !

Вчера все едно нямах бебе.  Днес трагедия...  Рев рев и пак рев.  Никакъв сън, което явно много го измаря и изнервя.  Заспа за 30 мин,  изкрещя буквално, събуди се и истеричния рев продължи часове.  Отново нищо не го успокои, освен млякото и като свърши отново. Със сълзи рева...  Аз като ги видях, просто се разпаднах, и ревнах в другата стая...
Излезнахме с ММ, 2 часа обикаляхме в кръг,  е поспа за 40мин. Прибрахме се и пак...

Вече наистина нямам идеи Pensive
Всички предположения и действия са ми изчерпани...

# 318
Ni_ci, аз имам такава болка при натискане на корема, най-вече под гърдите, там е по-силна...

А да питам тези, които са с епизиотомия/шевеве, паднаха ли ви конците? При мен 11 дена по-късно, виждам връхче на конец като се подмивам. Не съм гледала по-внимателно, щото ме е страх Tired Face ама си мисля, че трябваше да са паднали досега? Дали да не ида до болницата за преглед се чудя...

Аз ползвам Хъкълбери. Много е полезно, че прави прогнози кога трябва да заспи детето. Засега тази опция я няма, може би защото бебето е много малко и пише, че трябва да заспи в рамките на 45 минути до 2 часа, "на поискване"

Ето за парацетамола и ибупрофена:
https://www.facebook.com/Xedrablog/photos/%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0% … 85211982835/?_rdr

Кой по-назад питаше за обривчета по тялото на детето? При нас имаше такива и се оказа, че това дете сме го сварили откак се е родил... 🤦 Разсъблякохме го и вече е много по-добре

# 319
Хайде и аз дс се вкча! Честито на рожденичката и на месечинките на бебчетата!
Моята днес навършва един месец и деня беше ужасен , рев , рев и пак рев.НЕ знам дали има общо , че забравих да дам пробиотика сутринта...надявам се вечерта да е по - спокойна.Спокойна вечер и на вас !

Вчера все едно нямах бебе.  Днес трагедия...  Рев рев и пак рев.  Никакъв сън, което явно много го измаря и изнервя.  Заспа за 30 мин,  изкрещя буквално, събуди се и истеричния рев продължи часове.  Отново нищо не го успокои, освен млякото и като свърши отново. Със сълзи рева...  Аз като ги видях, просто се разпаднах, и ревнах в другата стая...
Излезнахме с ММ, 2 часа обикаляхме в кръг,  е поспа за 40мин. Прибрахме се и пак...

Вече наистина нямам идеи Pensive
Всички предположения и действия са ми изчерпани...
Консултация с педиатър?

# 320
99% съм сигурна, че ако се обадя на мидуайфка или личната,  защото само на тях мога. Ще ми кажат, че е нормално...

# 321
99% съм сигурна, че ако се обадя на мидуайфка или личната,  защото само на тях мога. Ще ми кажат, че е нормално...
А няма ли как на частно да го прегледа педиатър просто да сте спокойни, или не?

# 322
Моята Пламенка и тя е ревла. Беше най-спокойкото бебе в болницата,но сега е нещо друго. Спи си вечер,буди се да яде. Но от обяд от 13часа до към 20,21 часа се почва иска на ръце,гладна е не спазва 3 часа,заспива в ръцете ми сложа я в кошарата или спалнята и спи 10 минути и пак се събужда. Събличам я гола,мия дупето,свива се,слушаме музика. Като я нахраня е спокойна първия половин час и после се почва. Вчера ми спря тока,беше някакъв ужас! Яде в 20:30 заспа в 21:30 и се събуди чак в 2 да хапне,после в 5,7 си спи. Така ще е до към обяд спим ядем,но после почва филма,ръцете ме болят.Чакам с нетърпение да стане вечер и да спим и двете. Имам кръгове под очите и съм уморена като цяло.

# 323
99% съм сигурна, че ако се обадя на мидуайфка или личната,  защото само на тях мога. Ще ми кажат, че е нормално...
А няма ли как на частно да го прегледа педиатър просто да сте спокойни, или не?

Трябва да има, и на самолета ще се кача ако трябва.  Но той днес пак се събужда и ми се смее... А нищо по различно не съм направила. Как да отида,  той на всеки преглед досега спи, очите не са му виждали. Един ден така един ден иначе.
Спирам с всякакви занимания, като матрачето с играчките,  музика и т. Н.  Може да му е рано и да се превъзбужда, и да му пречи да спи.  Оттам се изнервя и преумората може да причина.  След всяко хранене първо ще пробвам приспиване, а не игра.  Колкото повече не спи толкова по зле.

# 324
Момичета днес е един от най-щастливите ми дни. Излезели ни резултата за Кариотипа и нямаме Даун. Момичето ми няма отклонение в нито една хромозома. С нормален Кариотип за жена е 46 ХХ. Остана само да проследим главичката и. Това беше най-скъпия подарък за рождения ми ден. Толкова съм щастлива,че треперя. Такъв адреналин. Само се моля и за главата всичко да се окаже наред!Благодаря ви за всичката поткрепа и стиснатите палчета❤

# 325
Милото браво,  много се радвам.! Hug
Всичко ще е наред и с другите изследвания. Flowers Cherry Blossom Hands Pray

# 326
Мажик наистина това си е съвсем нормално поведение за бебе. Рано е още за такива игри. Дори и да бодува оставяй го само да си рита, говори му, закачай го, но е рано за музикални играчки. На някой им действат много превъзбуждащо и после няма успокояване. Имам едни музикални играчки, дърпа се връвчица и са с една успокояваща мелодия, такива съм пускала, но дъщеря ми се изнервяше в началото от нея. Тя и мен ме изнервя мелодията, ама баткото я обожаваше и като я чуе и заспиваше, но беше вече по голям.

Милото много хубава новина. И другото ще бъде наред.

# 327
О, не, много им е рано за такива превъзбуждащи дейности. А и както Болибон е казала, това е съвсем нормално поведение за бебе.

# 328
Страхотна новина! Радвайте се на детенцето си! Two Hearts

Момичета днес е един от най-щастливите ми дни. Излезели ни резултата за Кариотипа и нямаме Даун. Момичето ми няма отклонение в нито една хромозома. С нормален Кариотип за жена е 46 ХХ. Остана само да проследим главичката и. Това беше най-скъпия подарък за рождения ми ден. Толкова съм щастлива,че треперя. Такъв адреналин. Само се моля и за главата всичко да се окаже наред!Благодаря ви за всичката поткрепа и стиснатите палчета❤

# 329
  • София
Милото, много се радвам. Тези измислени доктори, които ви вкараха муха в главата.. Просто ще се въздържа от коментар, че и без това хич не съм фен на нашето здравеопазване.

Меджик, никога не се хвали, ако бебето е спало. Щастието обича тишината 🤣

Общи условия

Активация на акаунт