Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 552
  • 794
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви още веднъж за цялата позитивна енергия☺. Поздрави от нас. Вече сме на 20 дни.☺

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:37 от Милото

# 331
Милото много се радвам за хубавата новина. Иначе аз питах за обриви и наистина в болницата му е било жега явно, като се прибрахме и го разсъблякох и почнаха да му минават. От време на време пак де появява по едно две, но си минават от самосебе си общо взето.
При нас оригването ее...абе няма такова нещо просто 😕😕🙄🙄 не мога и не мога да го оригвам. Случвало се е няколко пъти, но почти не ни се получава.
Това с реването мисля че е нормално за новородените бебчета. И аз кърмя на поискване и никакъв режим нямаме.

# 332
  • Бургас / Славейков
Чудесна новина Милото.За парацетамол знам че се взима.Аналгин и аспирин не може Така казаха в болницата.

# 333
  • Пловдив
Милото, много се радвам за малката, че всичко е наред при вас ❤

Аз Йоанна не всеки път успявам да я оригна. Понякога като е по коремче, тогава се оригва, но са минали сигурно 40 минути от хранененто..

# 334
Милото, страхотни новини! Много се радвам, че всичко е наред! Оттук нататък да имате само щастливи моменти Heart

# 335
Милото, много се радвам за хубавия резултат! Пожелавам ви всички притеснения да останат зад гърба ви и да се радвате на прекрасната Пламенка!
И Честит Рожден Ден на патерици!

# 336
  • Велико Търново
Милото, няма по- прекрасен подарък от този! Бъдете здрави и много щастливи! ❤️

Моята прекрасна госпожица се бъди на час, час и половина да яде и ми разказва играта, то тъкмо се унесеш и айде пак 😃.

Вчера беше голям рев от следобеда до вечерта, до сега беше добре и пак започна с дрането. 😩

# 337
Милото много се радвам за хубавата новина. Иначе аз питах за обриви и наистина в болницата му е било жега явно, като се прибрахме и го разсъблякох и почнаха да му минават. От време на време пак де появява по едно две, но си минават от самосебе си общо взето.
При нас оригването ее...абе няма такова нещо просто 😕😕🙄🙄 не мога и не мога да го оригвам. Случвало се е няколко пъти, но почти не ни се получава.
Това с реването мисля че е нормално за новородените бебчета. И аз кърмя на поискване и никакъв режим нямаме.
При мен освен, че не се оригва, ами хълца почти след всяко хранене. Чак почвам да се притеснявам.

# 338
милото, прекрасни новини, бях сигурна!
Иначе моето ,твоето и на Magic1720 бебчетата май са най - ревливи Sad
Аз забелязах , че най - много плаче от 12 до 3 следобяд.Типичните три часа за коликите.Това, което мисля да пробвам е да разредя храненията.Да опитам да правя възможно най  - голям интервал между тях (например 4 часа) , за да има време да се обработи храната.
Иначе на Ади любимо и е да слушаме и пеем песнички и така заспива , сякаш не се превъзбужда от това.
Обривче имаше много на вратлето зад ушетата и назад до главата.Разсъблякох и аз и почти се оправи, явно като се гушкаме и се претопля.
Редактирам се , Барбалена аз имах два шева , не помня точно ама единия падна още два три дни след изписването , а втория около 5 - 6 дена след това ...нещо такова.

# 339
urahara123 и моята хълца след почти всяко хранене. Вчера докторката беше на домашно посещение и каза, че се дължи на лек рефлукс, който се израства до 4-5м и няма нужда от нищо специално, само да се оригва задължително. И ако започне и да връща често да вдигна леко матрачето. Тя и каката така хълцаше в началото и връщаше от време на време по малко, но явно не сме го обсъждали с нея.

Орехче, малки са да ядат на 4ч. Нищо няма да постигнеш освен ревящо от глад бебе. Просто приемаш, че коликите са неприятен период и толкова. Даваш нещо за колики и се надяваш да действа. Май го даваме повече за наше успокоение, че правим нещо, отколкото, че им помага. Гушкане му е майката и затопляне. Споко като свършат коликите ще започнат зъбите. Май не те успокойх много. Колко е то докато станат на 1-2г после ще се подобрят нещата.

# 340
И моето момиче втори ден следобедите ми спира тока. Тя не реве, но постоянно мрънка, не може да заспи, изнервя се, постоянно търси до цока, напъва се. Гушкаме се, пеем, унася се за 15 мин и пак същото. Не мога да разбера дали са колики,защото не плаче неутешимо (аз все още нищо не и давам, защото мисля, че няма). Слагам затоплена възглавничка с гроздови семки и сякаш има ефект. А днес спасение намерих след като я пових (продължават да и пречат ръцете) и сложих на електрическата люлка, заспа за 10 минути 😇

# 341
Ами болибон ако трябва да следвам описанието на кутията пише 6 броя ядене на ден.
АЗ и давам 8 пъти.Горе долу спазва интервала 24ч , 3ч, 6ч, 9ч, 12ч, 15ч , 18ч, 21ч.Така излиза на 3 часа ама както съм казвала понякога е на два и половина  , понякога на 3 , 3 и половина и тр си стават пак 8 хранения.

# 342
  • Велико Търново
Орехче, ти  АМ ли даваш, Вики е почти само на кърма, рядко давам АМ. Най- често ми се буди на час, час и нещо да яде. 
       Тя също много хълца, почти след всяко хранене и напоследък започна да връща храна, колкото една супена лъжица. Другата седмица сме на консултация и ще говорим с педито.
        От няколко дена е с едни много ситни пъпчици по лицето, май някой беше казал че е бебешко акне. Дано мине скоро, че е като някое пуберче 😃.
     Онзи ден реших да пробвам да смъквам количката по стълбите в блока на задни колелета, но явно бяха много стръмни и бая я дърпах към себе си, че нещо ме заболя операцията. Сега ще се чудя как да смъквам количката като излизаме сами.

# 343
Ами болибон ако трябва да следвам описанието на кутията пише 6 броя ядене на ден.
АЗ и давам 8 пъти.Горе долу спазва интервала 24ч , 3ч, 6ч, 9ч, 12ч, 15ч , 18ч, 21ч.Така излиза на 3 часа ама както съм казвала понякога е на два и половина  , понякога на 3 , 3 и половина и тр си стават пак 8 хранения.
Добре са ви храненията. Синът ми беше на АМ знам какво пише по кутийте, че той ядеше и доза за по големи месеци, а не за неговите. По добре нахранено бебе ревящо от колики, отколкото гладно бебе ревящо пак от колики. Не можеш да избегнеш коликите щом ги има. И на 5ч да го храниш пак ще реве от тях. Ако си търси млякото си го храни.

Аз още не съм излизала, но я свалям и качвам на задни гуми, като гледам гумата да се търкаля нагоре по стъпалото. Другото, което е вдигам максимално дръжката да не се налага да се навеждам, така е по лесно. Мисля другата седмица като ми свалят конците вече да излизаме. А и ще пусна другата седмица каката на ясла и все ще ми се наложи да я водя и вземам.

# 344
Не са колики при нас.  Колики мога да кажа, че има сутрин към 4-5 до 8-9 се гушка при мен в леглото.
Яде и след 5-10мин започва рев,  дране.
До следващото ядене.  Яде и пак започва до следващото ядене ЦЯЛ ДЕН.
От сутринта се прибираме само да го нахраним и пак излизаме... На едното излизане и в количката успя да се разреве.
Търка очите, унася се , прозява се -
 просто не може да заспи и се изнервя ужасно...

Общи условия

Активация на акаунт