Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 519
  • 794
  •   1
Отговори
# 450
За коликите давам Био гайа с комбинация чай от копър но дали ще има ефект незнам, защото втори ден ни е.Дано🙏 ни помогнат.

За погачата и на нас ни се пада през седмицата но може би ще я направим в неделя два дена по-рано, когато всички са си вкъщи.Поръчах ръчно изработен месал с името на бебито и подаръчета за раздаване.Дребни сладки, питка, мезета и торта за почерпката според мен ще са достатъчни.

# 451
  • Пловдив
Кате , извинявай , вече си казвала , но кякъв ти беше слинга?
Аз давах колийф , абокиликен , а сега съм на Коликинд.Помагат ама моментно сякаш.Капят се диретно в устата и на малката и харесват даже.
Момичета радвам се , че в последните постове имаше позитивно настровнив и спокойни бебета, дано скоро.и ние се похвалим.
Иначе черно бели карти вероятно ще получа за подарък на погачата и ще започна да показвам.

Тъкан слинг на Yaro, размер 5-6 (забравих… то с това моето бебе 🙂 ) дебелина 2,5
https://roshavo.com/yaro-grey-newborn

# 452
На Мишето погачата ще е на 11.09 чак, че роднините отсъстват преди това Simple Smile но взех от Джъмбо чинийки, салфетки и покривка, ще поръчам торта и кетъринг, отделно взимаме някакви еклери, сладки, мезета за вино Simple Smile и питка разбира се, ще бъде вкъщи, като цяло за мен не е голямо събитие, ние не сме спрели да я водим нас с натам и да се среща с хора

# 453
Да ви попитам. Бяхме на НАН комфорт изцяло на АМ е бебка. Днес го смених,но ми се иска да знам,мамите които са на АМ с бебоците или са били с предни техни дечица. От кое АМ сте доволни? Ясно е че зависи от организма на бебето и е индивидуално!

# 454
Лактана био.

# 455
И нашата погача се пада чрез седмицата - този четвъртък.Ще ходим в църквата сутринта , а преди обяд съм поканила гостите.Ще има погача, торта , мъфини и меденки.И гостите каквото донесат, че май също се носят сладки неща.
Взела съм Ликьор, Розе и мента.И сокове.Имаме също балони и картонени чааши,чинийки и сламки , пълна е циганията 😄😄😄 после ще кача снимки да видите как се е получило.
Мадами , някоя ако иска кутия Лактана био 1 (един неотворен пакет и един отворен с изразходени 6-7 лъжички) да свирка, подарявам го.вчера го купих.

# 456
Аз не успях да намеря българска църква дори и в Бристол. И не ми е много хубаво, че няма как да отидем.  Търся подходяща молитва, поне вкъщи да си запаля една свещичка и да я прочета.
А за погачата многo се чудя,  няма кой да поканя.  Но пък и това ако не направя то какво остава. Трябва да смеся румънки, българки,  полякини за да няма сърдити. Една с друга не всяка говори и направо незнам, много се чудя.  На нас ни се пада на 26ти през седмицата също.
И бабата идва на 2ри и ще се разсърди ако не я изчакам сигурно. Или поне няма да й е приятно.
Мога ли да я направя следващата неделя примерно на 4ти, или вече е много далеч?

# 457
Не съм правила погача за двете големи деца, не съм ги водила и в църквата. И сега нямам намерение да правя. За каката мислех да си поканим гости вечерта като стане на 40 дни, но 3-4 дни преди това баткото се обрина от варицела. Интересното е, че нито една от бабите или от мойте две баби не е споменавала за погача и църква. Изобщо не знам по моя край дали се прави подобно нещо.

# 458
  • Пловдив
40-ия ден на Йоанна се пада в неделя. Не мислим да каним познати за погача, моите приятелки са в други градове, но ще отидем на църква.

# 459
.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 13:59 от « Benedetta »

# 460
Момичета родих преди 38 дни нормално. От тогава на сам се изпускам когато вдигна нещо тежко , при смях , кихане. Дори и понякога не се усещам. Имали ли сте такъв проблем ?

# 461
Тони, имах този проблем като бях бременна постоянно.
Сега от както съм родила на моменти , само при кихане , доколкото знам е нормално , дори съм чувала от приятелки , че си остава за постоянно.
Не знам колко е вярно, дано не те подлъгвам .

# 462
Момичета много сте изписали, няма шанс да наваксам скоро... Искам само да ви питам тези дето родиха секцио, подуха ли ви се краката, мойте станаха двойни, не знам какво да ги правя, лекарите казват, че е нормално, но никога не съм си виждала краката такива Confused

# 463
И аз не искам да плаша, и незнам дали е вярно. Знам от майка ми, че и при нея се е получило така за постоянно.
Беше ми смешно как се държи когато киха, но вече не Disappointed

Lizi Simple Smile Simple Smile  и аз не бях виждала такова нещо, чувствах се като Фиона от Шрек .
  Тук ми дадоха чорапи да нося 10дена,  много много стегнати.  Носих ги само два три дена.  Приятелка ми каза, че е била така месец, но аз се оправих на третия ден. Дано и при теб мине скоро.

# 464
Меджик, ако имаш нужда да идеш в църква намери каквато и да е ортодоксална (руска, арменска…гръцка… са май най-популярните православни). И за кучето щях да ти казвам, ако е с каишка тип рулетка, вземи обикновенна, много е лесно с количката и не много дълга каишка. Мен със слинга ме е стах да се наведа да почистя 💩

Тони, това е от мускулите на тазовото дъно, помагат упражненията на кегел, има и масажори… говори с АГ да те посъветва кога може да започнеш. Хубавото е че са мускули, а те имат свойството да се стягат.

Лизи, ти носи ли компресационни чорапи по време и след операцията?

Мишето днес нещо го мъчи коремчето, само се стяга и нервничи, като пръцне се отпуска. Но продължава да ми е спокоен… за сега. Само като иска мляко или след баня пищи с пълно гърло.

Днес идва поредната акушерка на посещение, пита ме за 45753 път имам ли халюцинации. Замислих се даже, и да съм имала дали съм разбрала😂 Явно е нещо популярно, някой от вас имал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт