Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 523
  • 794
  •   1
Отговори
# 435
И мойте буби имат бебешко акне, почиствам им лицата с запарена лайка минават много бързо пъпчиците.

# 436
Никол има бебешко акне по лицето 3-4 пъпчици, но не минават. Не ги и пипам.

За колики Био амика и Лефакс (на всяко хранене в нас,  че навън не ми се разнасят)  + Био гая и Био Баланс (редувам ги през ден).

Слинг мисля и аз да пробвам да нося, но ако и хареса не знам,  как ще се отъва после.  Каката ми беше само в количка и ми беше много удобно, но сега за един бърз пазар смятам, че ще е по лесно със Слинг,
защото нямаме рампа вече и трябва  да разнасям количката 6 стъпала по нз си колко пъти на ден.  Ще разгледам слинготеки в района дали има.  🙂

# 437
Момичета какво давате за колики ? От какво сте доволни? Аз давам Абоколикин , но не съм доволна.
Ние сме на БиоАмика за колики и пробиотик Линекс бебе. Отделно и взех чай на Хип с копър и анасон,но не го харесва и неиска да го пие😏

# 438
Ние сме на Биоамика на всяко хранене, Инфакол през хранене и биогая веднъж на ден.
Първите дни бяха само на биогая и много се свиваха. Сега определено виждам промяна.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 13:19 от M_lady

# 439
Момичета, Стефи вече будува между спанета по час , час и половина.
А след 4 дена прави 1 месец.
Трябва ли да я занимавам с нещо , или просто да си я оставям да си лежи и да си гледа и да си мята краченцата Simple Smile

# 440
  • Асеновград
За колики давам омнибиотик панда + колийф. Бих казала че има ефект, но ще пробвам и абоколикен, много повече го хвалят. Чая на Хип и на нас не ни харесва, ама разбираемо, той мирише на узо от 2 метра заради анасона😂.

И бебешко акне има, с нищо не го мажа освен с лосиончето на мустела което ползваме и за след баня за тяло, то е и за лице.
Ноктите наистна много бързо растът, за 2 дена са пак за рязане, поне вече по-смело ги режа.
Диди Б. аз по време на будуването показвам черно бяла книжка, много се заглежда, сега ще вкараме и активна гимнастика след 1-вия месец, той също след 4 дни става на месец.

# 441
  • Пловдив
Момичета, Стефи вече будува между спанета по час , час и половина.
А след 4 дена прави 1 месец.
Трябва ли да я занимавам с нещо , или просто да си я оставям да си лежи и да си гледа и да си мята краченцата Simple Smile

Диди, ние имаме черно-бели карти, принтирани от интернет. Заглежда се по тях. Купих й и една дрънкалка огледалце и се опитвам да й дрънча и да я движа наляво и надясно, за да се опита да я следи. Също я слагам и по коремче 🙂

# 442
Момичета може ли линкове за черно бялата книжка и карти? Не се сещам със сина ми как беше,но Пламенка мн обича да я слагам по корем(слагам я за няколко свкунди 20) и се опитва да си и тя си я вдига главата и я задържа за секунди🤔
На каква активна гимнастика сте се спрели?

# 443
  • София
Моята е по-малка, но също прави големи паузи между съня. Занимавам я с дрънкалки, лежи в шезлонга, баткото и пее песни 😁. За погачата ще и купят гимнастика. По корем не я слагам, пъпчето не и е паднало още,  а е на 15дни вече.

# 444
Аз не бях доволна от АБОКоликен с нито едното от двете деца. Бях доволна от БиоАмика, а уж са с почти еднакъв състав. Сега пак съм взела БиоАмика, да съм подготвена.

# 445
  • Пловдив
Момичета може ли линкове за черно бялата книжка и карти? Не се сещам със сина ми как беше,но Пламенка мн обича да я слагам по корем(слагам я за няколко свкунди 20) и се опитва да си и тя си я вдига главата и я задържа за секунди🤔
На каква активна гимнастика сте се спрели?

http://www.brillbaby.com/free-download/infant-stimulation-cards.php

# 446
Кате , извинявай , вече си казвала , но кякъв ти беше слинга?
Аз давах колийф , абокиликен , а сега съм на Коликинд.Помагат ама моментно сякаш.Капят се диретно в устата и на малката и харесват даже.
Момичета радвам се , че в последните постове имаше позитивно настровнив и спокойни бебета, дано скоро.и ние се похвалим.
Иначе черно бели карти вероятно ще получа за подарък на погачата и ще започна да показвам.

# 447
Момичета какво давате за колики ? От какво сте доволни? Аз давам Абоколикин , но не съм доволна.
Давам инфакол много съм доволна и с първото дете пак него ползвах. Бях пробвала какво ли не.

# 448
  • София
Как ще организирате погачата?
На малката се пада през седмицата и мисля тогава да отидем само на чиста молитва, а в неделята след това да се съберем вкъщи. Ще поръчам торта и сладки от един цех. За украса не знам, може би само балони и банер. Така или иначе ще е лудница, защото ще има и деца, ако е лошо времето. Ако е хубаво, до нас има заведение с детски кът и смятам да отидат с мъжете там, поне да се наиграят, но вероятно ще го мисля в последния момент.

# 449

Препоръчвам ви този тип гризалка за зъбки. Дъщеря ми много я харесваше, особенно за кътниците. Имах една камара гризалки, обаче други не признаваше.

С баткото ползвах най-вече тези.

Тези, който са като дърво му бяха любими. По времето на малката обаче бяха изчезнали нещо и само веднъж на мерих. Хареса и, обаче я изгубихме.

Общи условия

Активация на акаунт