Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 505
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
На Мишето пъпчето падна на 3 или четвърти ден. Не съм обработвала с нищо, само подсушавах с памучен диск за грим. Предполагам падна така бързо, защото чакахме пъпната връв да изпулсира напълно и като тръгна да я реже 50 пъти питах ММ празна ли е 😂

Аз мисля да разпечатам тези черно-бели карти да видя има ли интерес и тогава да поръчвам.

В четвъртък сме на ню борн фотосесия, изобщо не съм мислила над фемили лук, сега ще сглобявам каквото има… ММ е лесен… аз в какво ще се мушна се чудя, че тялото ми е супер безформено. Свалила съм 9 от 16 кг, но фигурата ми е потресаваща.

# 526
Ние сега отиваме на фотосесия.  Нахраних малкия защото така са помолили и си му е време де.  Едвам намерих и аз дрехи. Нагласи се и него. Остана само манджата,  да ама той реши да го направи забавно. Изака се памперса пропусна, върху единствените ми дънки,  той беше целия Омазан. Тръгнахме към мивката замина ми и блузата. Преоблялох го... Аз на нищо на мязам (все тая)...
И на вратата повърна върху новия тоалет... Grinning тръгваме пък да видим Grinning

# 527
Орехче, каква хибридна раница чакаш? Аз е четвъртък имам уговорка в една слинготека да пробвам варианти и да реша дали и от кое ще взема под наем или ще закупя.

# 528
И аз се замислям за раница. Ще ми е по лесно да водя децата на градина и училище ако бебето е в раница. Особенно пък и ако вали. Доколкото разбрах някъде във Варна има слинготека, обаче не мога да намеря къде е. Иначе си харесах ергономична раница ergobaby adapt.

# 529
Iskela, в коя слинготека ще ходиш? Аз се каня да се обадя на Христина Лисник, ама вече втори ден отлагам обаждането. Имам едно Кабу, ама е ужас, хич не го харесвам. Искам нещо по-леко и тънко. И ако може да не е някакво сложно за връзване.

# 530
  • Бурса
Болибон това намерих аз за Варна:

Мислех да ходя, но между временно си поръчах слинг на caboo и отпадна за сега ходенето. И аз си мислех за воденето до училище/градина, но пък аз ги водя с колата и няма как, но малкия като е неспокоен вкъщи го слагам за сега и добре се чувства, междувременно готвя, слагам дигам маса, простирам, занимавам се с каките и така...

# 531
Болибон това намерих аз за Варна:

Мислех да ходя, но между временно си поръчах слинг на caboo и отпадна за сега ходенето. И аз си мислех за воденето до училище/градина, но пък аз ги водя с колата и няма как, но малкия като е неспокоен вкъщи го слагам за сега и добре се чувства, междувременно готвя, слагам дигам маса, простирам, занимавам се с каките и така...
И аз това намерих, но още не съм питала какъв е адреса, че никъде не го видях, а не съм решила кога ще ходя. При мен училището и ДГ са една до друга и са ми на 3-4мин път пеша. Виждам ги от терасата.

# 532
Барбалена, аз ще ходя в Слингомания. Ето да ги погледнеш, ако искаш.   https://m.facebook.com/SlingomaniaLibrary/

Писах си и с тези, но не ми допадат нещо, реално ми предложиха 1 вид само и работят само с куриер или поне така и не ми каза дали имат в сф офис или магазин.  А с куриери и проби не ми се занимава сама + че няма да ми покажат, как е правилно, да се слага. 
https://www.facebook.com/slinglibrarybebeshori/

# 533
Аз имам ергобейби ембрейс. С второто ми дете си я ползвах цяла година, защо  тя изобщо не понасяше количката. Супер удобна ми беше, на ден навъртах 10ина км,  а тя спеше почти през цялото време.

# 534
Момичета да ви питам. Бяхме на НАН комфорт,но малката постоянно акаше зелено и преминахме на Лактана био. Почна да си ака нормално,обаче тя си пиеше от НАН по 90 мл,а сега от Лактана него изпива. Постоянно и остава от млякото,отделно като се изхожда се гърчи,свива се. Тя е супер лакума обаче не си изпива млякото. Имам чувството че не и харесва,него пие с кеф като Нана. Според вас дали е възможно да не и дапада🤔

# 535
Леле Magic1720 бих ревнала аз в такава ситуация ама дано не си като мен да си разваляш настроението за такива неща
.После да дадете по една снимка от фотосесиите
i.skela поръчах от слингомания Isara quick full bucket.Дойде , удобна ми е и май и на малката и хареса.Сега се чудя къде да намеря по - евтина.Прилагам снимки да кажете дали добре съм я сложила.Май мъничко и е голяма още на ръст.

Милото аз мисля , че е възможно да имат предпочитания за мляко.Аз сега точно се опитвам да и наглася мляко , от което да не се дави и повръща ама и да не се напъва чак така.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:27 от Орехче

# 536
Ами запазих самообладание Орехче, станала съм много спокойна и тиха Thinking
Фотосесията мина повече от добре.
Гък не каза, усмивки,  спокойствие,  кукорене... Не можах да повярвам,мислихме че ще плаче през цялото време. Фотографа беше уникален.
Аз не се снимам, не обичам,и да ме снимат , още повече в този ми вид.  Но той ни накара да се забавляваме много и да се отпуснем и съм страшно доволна.
Заслужи си парите.
Ще ви покажа като са готови Blush
Свършихме, сложихме го в количката и заспа на секундата. Решихме че е изморен и ще спи 2 часа.  Да да, до вкъщи 15 мин. И пак се върна на себе си.. Рев рев рев...
Но вече съм сигурна от какво е. Коликите ги оправихме с Лефакса и Биогаята. Намаля напъването и болката. Сутрин май му е най кофти.
После плаче за сън, наистина много трудно заспива, и за много кратко, и това го изнервя. Стряска се, но не от рефлекса, а все едно сънува. Не може да се отпусне. Иначе сам заспива (или поне опитва)  и като не се получи, се прехвърляме на клатене, гушкане, люлки... Ако успея да го приспа след 1 час и повече мъки 30мин и пак. Жал ми е чак,  виждам колко му се спи, а не може, че и на мен Grinning

# 537
Не мога да ви изчета! От вчера се опитвам, но като намеря време за четене..и след 10мин съм заспала, и вие пак сте изписали 2 страници! Simple Smile
Такива уплътнявания на гърдите имам и аз, лецитин казвате, ами ще си взема.
При нас схемата е сукане, цедене и дохранване😄

# 538
  • Пловдив
Орехче, много сте сладки, пу-пу ☺
Ние също правихме фотосесия в домашни условия и така изморихме нашето чаве, че то накрая се разплака и го приспахме 🤭

# 539
Момичета, какво количество трябва да ака бебе на 7 дни?
На фризолак сме от родилното.
Еспумизан 4 по 20 капки
И Био Гая 5капки дневно.
Бебенцето ака вече 2 дни само сутрин и то количество колкото паричка.
Иначе е спокоен, спи, яде 🤗

Общи условия

Активация на акаунт