Елимира , сладурка, НЕ ДАВАЙ мед с бибата! От опит ти го казвам. С близначките, сгреших \под свекински наставления\ и после - ела да видиш - алергия, алергия, алергия - до ден днешен имат струфулос \май така се казваше\ пъпки, сърбящи - израз на хранителна алергия. А бившата свеки им даваше като тримесечни и компот от ЯГОДИ?! Ама аз - млада, тя проста ....не се преборих.
Цвети от кво тия пъпки, бе
Дай да измислим нещо по радикално? Всъщност какво е Фусидин. 
Лайтблу омръзна ми да готвя, но едно жито ще си сваря, да видим.. От кремовете за стягане не ползвам, но през бременността съм много доволна и аз от ЧИКО \за стрии\ Та добро инфо даваш - може да го пробвам.
Роси 74 - за ортопеда незнам кога се ходеше, ще чакам педито да ми каже, но мисля че може и по-късно. НО трябва да не го забравяме, добре че подсещаш!!!

Рени, Дани се прокашля от секрет, стичащ се в назофаринкса. Аз накапах натриев хлорид в едната ноздра и аспирирах с помпа за нос \НУК\, после същото в другата, но сега чувам че пак се е събрал, това е от настинка, от дишане на студен въздух! Айде да проучиш \ти си нашия хомеопат консултант\ кво да капем за тези сополи. Аааа още...ще капна и отвара от лайка, а остатъка ще ползвам за очите. А за партито т.нар. Погача - прави се след 40-ия ден, след очистването в черква. Повече за ритуалаhttp://www.bg-mamma.com/site/content/view/155/60/
Весето С, душицо,
бързо да оздравявате, толкова си смела, приемаш стоически настинката. Що не питаш и ти за хомеопатични лекарства - Рени знае....Не знам дали вече писах, но освен Инфакол, от снощи давам на бебо следобяд и вечер - Долче нана \глог, липа, лайка екстракт\ и Дани през нощта беше по-спокоен. От днес включвам и хомеопатичното Колоцинтис 9 СН, мъжо е питал за трите - съвместими са. Оооооооооооооооооххххххх!!

Айде мамета, скоро ще ми дойде силата и музата ще понаписвам разни измишльотини, ако искате любовна лирика, от мойта младост??? и по-късен период???
сега малката ми мишка спи и се подготвя за тазвечершния "купон"

Да слушка,папка и расте щастливо момиченце!

и ако имат с какв го лекувате?