Как го правите това с нецеденето? Аз опитах няколко пъти вече и едва не си докарах мастит! Вече съм решила - гадно или не - ще се цедя!!! И аз в началото мислех да звъня на Банката за майчина кърма: http://www.bankazamaichinakarma.hit.bg/ , но после се отказах! Това им е сайта с всичките му там условия и указания!
Преди малко се върнахме от консултация! За 1 месец - от изписването насам сме качили 1650 гр. т.е. вече сме 4730 гр.
! Та малкият Мишо е мощен мъж с големи бузи и като истински мъжага понесе имунизацията много добре
!Уффф, като говорите за уроки - започвам да си мисля че и Бу е прихванал нещо, защото откак сме се прибрали е много неспокоен! Та ако продължи така и аз ще правя разни вуду ритуали
!Марийче, честита месечинка на Дани! Да е здрав и да расте силен и дано скоро се излекувате
!Лека и спокойна нощ на всички малки душички!

Честно казано надявах се да се е издължил повече , ама нейсе ...

. Опитвах се да й правя масажи на коремчето за запеченото, но може би не го правя както трябва. Някакви съвети?
аз засега мислех, че нямам такъв проблем, ама днеска чистих цялата къща и водата ми се напълни с коси, ама много наистина ....... ужасих се ... чистила съм преди около 3-4 дни основно цялата къща и само за толкова се събра толкоз коса? При Вас има ли подобен феномен?
Пу, егати късмета...Тук сме като затворници под карантина. Днес аз съм сама - мъжо е на работа и се справяме с бебо самостоятелно...Не че спи, пъне се дриска начесто сигурно от лекарствата, които аз взимам. Та му варя оризова вода... От 02 часа до 6 пак не е спал, а дриска, яде 3-4 пъти по малко и ей, такива разни нездравословни..
)а за коликите без промяна,на определен час си промърква или изпищява,но после се успокоява.разтривам коремчето и така.