Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Разходихме се вчера и днес. Любимо място,
Скрит текст:

# 106
  • Варна
Направих си любима закуска от детството - френска палачинка Simple Smile Майка ми даде рецептата и сега съм с доволна душа и пълен тумбак Simple Smile

# 107
Аквапарк

# 108
Каква е тази френска палачинка 🤩
Отказах всякакви планове за днес, вчера съм си ошетала, наготвих си и днес цял ден ще се излежавам на дивана с филмчета

# 109
Тривиално, но важно- наспах се!

# 110
Кратка екскурзия из България и места, които никога не бях посещавала.

Част от пейзажа на село Лещен:

Една от къщите:

Изглед към Балкана откъм село Ковачевица:

# 111
Ходих на фитнес, купих подарък за рожден ден.

# 112
Отчитам се с хубава тренировка и голяяям онлайн шопинг по повод всички първи учебни, градински, яслени и каквито още има дни за децата. Е, аз с тях се оправдах, но да си призная, хванала ме е есенната вълна. Това е положението, 2 дни вали и вече съм в настроение да вадя елхата…..

# 113
  • София
А...още цял месец е лято. Не искам да чувам за есен. Затова ям всеки ден сезонни плодове на корем. Днес- праскови, пъпеш и грозде.

# 114
  • Mediterraneo
Видях се с приятели, пихме текили и се смяхме много. Супер зареждаща среща.

# 115
Днес започнах деня си бавно, с дълъг душ, маска за коса и други процедурки. Слушах музика и не бързах за работа.

# 116
Част от закуската ми бяха и така любимите ми аспержи, приготвени по най- простия, но най- вкусен за мен начин (леко бланширани, впоследствие поръсени само със сол и заляти обилно с лимонов сок).

# 117
Почивам в свободния ми ден, компенсация за извънредни часове, и не правя аб-со-лют-но нищо. Нищо!
Така да започваха всички седмици.

# 118
Нови книги, среща с приятелка. И няма да готвя!!!

# 119
Ядох най- вкусното манго на света!!!

Общи условия

Активация на акаунт