Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Street of Dreams
След като преди две години една ми направи рани на ръцете, режейки ми кожичките, си избрах най-внимателна та жена и реших никога да не я сменям. Дори да е ужасно бавна. Кошмарно бавна. Та записвам се в темата с маникюр, който отне 3 часа и 45 минути. 😄😄😄

# 91
Ходихме в японския квартал и опитахме, по съвет на съседката, която е била на обмен в Япония и разбира от тамошната кухня, прословутите им куркумени хлебчета. На мен идеята изобщо не ми звучеше примамливо, ама хич! Но се оказах в голяма грешка. Е, няма по-вкусно нещо! Зарибена съм.

# 92
Разходка до кея, по плажната алея и уличките на красиво курортно място.

# 93
Здравословни бисквитки, и терапия- масаж следобяд.

# 94
  • София
И аз - ръчен класически масаж на цяло тяло в чудесен салон.

# 95
Слушах любима рок банда на силни децибели за първи път от, както се чувства, векове насам. Няма само съседът отгоре да ни пее от терасата всяка вечер. И изненада - като спрях музиката и пеене не се чуваше вече. Бонус! 

# 96
И аз съм се отдала на слушане на любима рок банда, която след концерт наскоро преоткрих. Малко се чувствам като хлътнала тийнейджърка хаха Grinning

Обичам времето за себе си, в което се свързвам с музиката си и си блуждая с всякакви сценарии в главата Grinning

# 97
Вчера приключих с едни изследвания.Всичко е наред.

# 98
  • Great Britain
Акустичен концерт на живо ми гали ухото пиейки си уискито на частно лондонско парти.

# 99
8 километрова разходка по необятния плаж- по бански, кърпа и шапка. Събирах мидички и се наслаждавах на кипящия живот.
Скрит текст:

# 100
  • Варна
Взех пример от котката - цял ден изкарах на дивана, станах само за да ида на фризьор и да ям.

# 101
Една седмица пълен релакс, минерален басейн, слънце, планина, СПА.

# 102
Бях на кафе с приятелка,на спокойствие без децата да ни дърпат и мрънкат 🥳

# 103
Два дни плаж - от рано сутрин - пълен разкош. Че и детето този път слушаше Simple Smile

# 104
  • Далечният изток
И аз направих един дълъг плаж днес...

Общи условия

Активация на акаунт