Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Получих много хубава обратна връзка по служебни въпроси и във връзка с моя капацитет, ми похвалих се в служебния си профил във Фб.

# 76
  • София
Днес изпрах чисто нови чаршафи, купувани от свекърва ми в далечната 81г. Махнах им етикета дори и нямам търпение да си сложа родопското одеяло в тази торба, от времето когато съм била невръстно момиченце и Бог да я прости свекърва ми се е погрижила един ден семейството на сина й да има качествено бельо. Наистина такова качество и удобство сега трудно се намира. Много свидно и скъпо ми стана.
Ето и етикетът - истинска реликва!

# 77
  • Бургас
И при мен се намират такива реликви..много са ми скъпи и свидни ! 😢

Иначе по темата си поръчах лещи,че вече четвърти месец ходя с тези и вече гледам яко през мъгла...

# 78
Мир на душата й на свекървата!🙏
И баба ми беше купувала, чеиз, сервизи,  одеала, килими и т.н.💗 Разграбиха ги хора, нуждаещи се.

Днес посъбрах себе си, след голям душевен срив, който ми се отрази и на здравето.

# 79
И при мен се намират такива реликви..много са ми скъпи и свидни ! 😢

Иначе по темата си поръчах лещи,че вече четвърти месец ходя с тези и вече гледам яко през мъгла...

Важното е да виждаш такива хубавци като мен, като се разминаваме на улицата.

Спагети - това направих днес за себе си.

# 80
Маникюр и педикюр

# 81
Играхме тенис на маса с брат ми и мъжът ми в Борисовата. Като бивша спортуваща това се представих добре - чат-пат уцелвах масата Joy

# 82
Вчера изведох мама на бар, говорихме си дълго и много приятно. Тя е съкровище Heart

# 83
  • Варна
Разходих се след работа в морската градина и си купих понички. След мен дойде едно момиченце и почна да брои паричките, които имаше дали ще стигнат. Видях, че нямаше достатъчно и му дадох. Подвууми се, но ми се довери и ги взе Simple Smile

# 84
Бях на шопинг сама, без дете, приятелка, не дай си Боже, мъж!
Егати удоволствието и точно си мислих защо не го правя по-често.

# 85
  • Great Britain
Масаж.

# 86
От началото на седмицата обикалям из Тоскана.

# 87
След толкова време, откакто е започнала епидемията, днес най-накрая  имах възможност да отида да плувам - нещо, което обожавам.

# 88
Видях приятелката си, която цял месец не бях виждала и запазихме маса за утре, заедно с още едно приятелско семейство. И децата ни са приятелчета и мисля, че всички ще са доволни.
Нека да е лято!

# 89
Да съм по темата, ходих на маникюр днес. Но да се оплача, таман намерих салон, където ми правят здрави ноктите и издържа цял месец, и там едни безобразни интриги между момичетата - млади студентки бачкат целия салон въртят, собствениците оставили на самооправа. И сега от зор и нерви, ми скъсиха ноктите до живец, намацани къси нокти с лак, изобщо не са заоблени… ще си ходя един месец със смешни нокти, докато израснат, междувременно ако някой може да даде препоръка за София 🙏

Общи условия

Активация на акаунт