Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Маникюр, педикюр...
И завърших тренировъчната седмица с пет от пет. 💪 Отделно 5 от 5 имам по 20 хиляди крачки. 💛

# 61
Тренирах и среща с приятели.

# 62
  • Далечният изток
Днес плаж Nature Sunny

# 63
  • Great Britain
Три почивни дни ,последователни.Океан,слънце,лято и т.н.

# 64
Ядох домашно кисело мляко с домашно сладко от ягоди.
На два пъти.

# 65
  • Русе
Приятна разходка и плаж.

# 66
Горещ шоколад и следобедна дрямка.

# 67
Пазарувах, пих кафе с приятелка, а сега съм си сипала самърсби и ще постоя на терасата, за да си го изпия.

# 68
От вчера се глезя! Цял ден бяхме с приятелка и децата навън. Освен разходка в парка, сладолед и кафе минахме и по магазините. Успях да си купя 2 блузи, 2 панталона и продукти за терапия за коса против косопад. Сега пробвам шампоана и ампулите и се надявам да помогнат!

# 69
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес излизане със сестра ми и децата.Купих си поредните кецове на Converse.Следобеда четох книга и поспах.Това не ми се беше случвало от мноооого дълго време.А сега се наслаждавам на чаша бяло вино на терасата на хлад.

# 70
Над 10 000 крачки

# 71
Два дни вече ям прясна морска риба. Няма такова удоволствие, вкусът е различен.

# 72
Шопинг с дъщерята, като фокусът беше хубав алкохол.Blush

# 73
Днес ходейки пеша по тротоара на малък софийски квартал ме настигна едно малко, ново Ситроенче. Стъклото се свали и един симпатяга /ама наистина симпатяга/ на около 30г. ме попита, учтиво, дали искам да ме закара до някъде. Благодарих и продължих, но колата ме следва и ме питат - а някъде да пием по кафенце? Пак отказах, с допълнението, че въпреки отказа ми ми е оправил деня  Simple Smile
Случката беше от преди 3 часа, но още ходя ухилена и с вирнат нос. Simple Smile

# 74
  • Great Britain
Работих за париии.

Общи условия

Активация на акаунт