Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Great Britain
Съкратих работния процес и се поглезих.

# 136
  • Mediterraneo
Посрещнах роднини и приятели на позакъсняло празнуване на РД. Изкарахме си супер.

# 137
Радвам се на гюрултията от близката детска градина. Днес репетират на двора за началото на новата учебна година и слушам "Ало, ало, слънчице" и други сладки песни. Толкова мили спомени Heart

# 138
Драстично нова прическа и разходка

# 139
Стягам си багажа да летя за България! От както дойде Ковид не съм била в Родината и много се вълнувам.

# 140
Сложи си чадър в багажа и приятен престой в България!
Поспах и дойдох на плаж.

# 141
  • София
Преглед при лекар....чакат ме още 2 прегледа близките дни.

# 142
Днес зарязах всичко и отидох на плажа,вярно,че беше малко мрачно,но след горещините ми хареса.Морето е прекрасно,топло,чисто и плитко.

# 143
  • Great Britain
Вие сте по морета и плажове ,а аз приключих пак и отново не лека работна седмица и казвам уикенд добре дошъл.Стоварих се на дивана,сипах си , и не мърдам ,само ще се кача да си легна малко по-късно.

# 144
Дремнах по обяд.

# 145
Процедурки при козметик.

# 146
Сладоледдддд!
След тоолкова много време на калориен дефицит се усеща особено любим. 😀😀😀

# 147
От днес съм решила поне 1-2 седмици да не ям месо. Малко да се изчисти организма ми.

# 148
  • София
Вита, подкрепям те. Вярвам, че ще ти хареса без месо. Аз от 32 години съм без месо и не мисля да го почвам.

# 149
  • Благоевград
Наспах се, направих си маска на косата, дълъг душ, малко грижа за лицето. Сега си лежа на дивана и гледам документални филми по NG Wild.
Напоследък се зарибих да си купувам хубава козметика и вчера се обзаведох с крем за околоочен контур и крем за лице за свиване на разширени пори и премахване на черни точки. Много съм щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт