Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 063
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Днес в годишнината от сватбата с моя мъж. Събуди ме с подарък парфюм, който гледам от много време, а довечера ще вечеряме в ресторанта, в който ни беше сватбеното тържество. 🤍

# 31
На интервю за работа съм от 8.30 Simple Smile
Имах три задачи на първи етап.
На втори събеседване на английски език.
Ами сега чакам...
този англ. Език само го уча и говоренето ми е ... отделно ме поправяха във времената... еми не ми е отличен
Ох, каквото сабя покаже
💙🍀🍀🍀🍀🍀
После ще отида за страхотно капучино🧋🥧❤
И за диня 🥰

# 32
  • София
Спах два дни до 8.00 часа, което е много голямо постижение за мен. По принцип спя много лошо, будя се по 100 пъти и се събуждам много рано 6.30-7.00 дори през уикенда.
Вчера си купих хубава подложка, украсих си на терасата и си пий кафе там и си четох книжка:

# 33
Дидка, искам и аз такава мандалка 🙏 би ли писала на лично от къде я взе?
Вземи си йоги чай за сън, или чай Лека нощ от аптеките, мбого помагат, аз съм същата.
По темата, днес карам с по-бавно темпо работата, че сутринта ми биха урбазон, пих алергозан и ми вляха калциев глюконат, и съм малко дробче. Една мушица на двора ми удвои джуките и се снимах демо хиалуронови устни, за спомен да се имам

# 34
Отделих си време за четене и тренирах ☺️

# 35
Отметнах разни задачи по администрации, които отлагах доста време.
Дремнах следобедно.
Гледах филм.
Вечерта ще се виждам на любимо място с любими хора.

# 36
Сагапо, барбаяни и хиляда прекрасни неща Grinning

# 37
  • Mediterraneo
Купих си сладолед солен карамел.

# 38
Учих по език, взех си най- после тренировки за вкъщи и сготвих различни вкусотийки.Grinning

# 39
Отделих малко време за себе си и заведох майка ми и свеки на Щраус гала с Vienna Schönbrunn orchestra. Беше вълшебно и много разпускащо.

# 40
  • Mediterraneo
Вместо да се прибера направо след работа, взех обходен маршрут, карах едни 20 км повече. На отворени прозорци, никакъв трафик, полунощ. Слушах It's not good  на Депеш до припадък и бях сама на целия свят. Обожавам, обожавам това парче!

# 41
Край басейна съм, чета книга, плискам се 🌊 хапвам кокосови топчета с шоколад 🥰
Имам рожден ден днес ! ❤

# 42
Честит рожден ден! Все така да ти върви цяла година!
Като говорихме вчера за проблеми със съня, тази нощ се ококорих в 3. Не мога и не искам да заспя. Мъдря защо се чувствам в застой. Изрових сумати идеи в интернет за всякакви неща. Стана 5, сложих кафето. Изметох къщата. Сложих домашния безглутенов хляб да се пече. Направих си смути. Реших да опитам да направя домашна майонеза - по-редичка ми се получи, и я направих на салатен дресинг. Ще обядвам от собственото производство краставици с мега вкусните домати от комшийката, и дресинга. Към 9 седнах на компютъра и дремнах за половин час. Сърби ме да започна нещо, ама и аз не знам какво. Нещо ново.

# 43
  • София
Честит Рожден Ден, Пепи! Чудесен начин за отбелязване на празника!
Днес се сещам само едно нещо, направих си бананов шейк.

# 44
Легнала съм под една шарена сянка на басейна, пия си питието и си гледам кефа. Доста емоции ми насъбраха, та имам нужда да остана малко сама със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт