Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Great Britain
Вино и паста.Италиански стил.Рим, липсваш ми.

# 316
Една седмица без захар!!!

# 317
  • Mediterraneo
Аз пък изядох половин адски вкусеен козунак Simple Smile

# 318
Поръчах си Нова преса за коса 🥰

# 319
Поръчах си ново преходно палтенце

# 320
  • Бургас
.....пих една бира повече...
И пак тая...

# 321
Получих си есенните дрехи и ги нося с голямо удоволствие. Извадих и едни стари от гардероба на над 10 години и с голяма радост устнаових, че все още ми стават. Смятам да нося тези, които пак са на мода Grinning

# 322
Почерпих се в сладкарница! Радвах се на хубавото време

# 323
Спретнах си домашна ароматерапия с икаров смес притив грип. Обожавам всякакви такива инсенси и редовно си паля свещи 🌺 и си поръчах нови боти да ми вървят с новото палто. Еми, цяла корона епоха нищо не си купувах от стоене вкъщи😇 Сега замислям вкусна вечеря и филмче

# 324
Днес съм с главоболие 😢.
След 2 изтощителни седмици смятам днес да си почивам и да чета 📚❤

# 325
И аз съм с главоболие, на 9 има Новолуние май, да не е от това...🌖
Днес имах ужасен ден, оплетах се в една нелепа лъжа, а не обичам лъжите и не мога и да лъжа...
Не искам да се оправдавам и обяснявам, защото просто нямам реална окнова , защо го направих..
Незнам дали Ви се е случвало и дали го обясних добре
Много ядох и то тесто... 😳
Да свършва този ден.  ...

Просто оставям нещата така.. времето ще покаже
Чувствам се нелепо...

# 326
Бяхме на турски ресторант с приятели. Хапнахме добре, поговорихме си. После се разходихме из красивия ни град.

# 327
Peypy, случва се.... опитай се да намериш начин да изчистиш нещата, колкото ти е по силите. Не новолуние, а пълнолуние ще има. Но заедно с него, има напрегнати аспекти. Марс към Нептун в квадрат дава подобни заплитания- лъжи, измами, заблуди.. а също в медицински план - инфекции, пробеми с кръвно ( главоболие)и др.,

Днес успях да отида до там, където си бях планирала. Почувствах се заредена и отново оптимистична!

# 328
Плуване и разходка навън, в хубавия есенен ден.Blush

# 329
  • Great Britain
Чудесен есенен ден е.Разходка в Stonehenge and Salisbury. Впечатляващо е, въпреки , че не идвам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт