Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Благоевград
Лежах си цял ден, имах нужда. Гледах си сериала и не правих нищо.
След сериозното намаляване на захарта от около 3 седмици, най-накрая видях 6-цата на кантара. Много съм щастлива! Миналата година преди да се разболея от Ковид бях пак с няколко килограма в повече, но бях в 6-цата. В болницата свалих 8 кг, след изписването си ги качих плюс още 7 отгоре, та стана тя, каквато стана и не мърдат. Е, взех се в ръце и нещата потръгнаха. Обещала съм си до 31.12. да сваля още 4 кг и това напълно ще ме задоволи като цел за тази година.

И за да е пълно щастието, поръчах си парфюм 😍

# 331
  • Street of Dreams
Наслаждавах се на отлива

# 332
Днес се разходих до центъра на града . Беше много приятно

# 333
  • Благоевград
Ходихме на пикник на една поляна.

# 334
Ходих на сладкарница

# 335
Купих билети за коледна Виена.

# 336
  • Great Britain
Присъствах на грандиозен спектакъл.Юбилеен концерт 25 години солова кариера Robbie Williams. Не може да се опише с думи,трябва да се преживее с всички сетива.

# 337
  • Далечният изток
Поднових си фитнес тренировките, след два месеца травми и болежки. Надявам се вече всичко да е наред...

# 338
  • Street of Dreams
Аз се озовах на 50 Cent. Бездарна работа. 😆

# 339
  • София
Поръчах си чанта, готин дебел суитчър и два прекрасни комикса за децата. И се записах за магистратура (всъщност, само платих, в петък ще се записвам). Simple Smile

# 340
Правих чийзкейк, получих мейл, че не съм издържала един тест, но не ме трогна това, явно не го желая толкова много...
Приета съм за магистратура, ще помисля дали да я платя и записвам, доста пари е семестъра 🤷‍♀️
Купих си нови ампулки и серумче за лице

# 341
  • Бургас
Видяхме се с дружката и бебчето й!
Побъбрихме си едно хубаво!
А бурбузанчо е разкошен!

# 342
Ами то беше вчера...но...
Купих си кожен панталон доста смело за мен😇,иначе ходя основно с дънки+риза и блуза поло към кожения 😇страхотни цветове 🧡🍁

# 343
Откакто спрях да пуша, и понеже застудява, си хапвам с добър спетит. И още нещо се случва - много ми се прияждат плодове. Такива пращащи, хрупкави, свежи и сочни. Колко е по-вкусно всичко сега! Една краставица как ми мирише на свежо… Онзи ден се нахвърлих на едни ягоди, с банан и филии течен шоколад. Вчера си взех сливи, а днес грейпфрут и помело. Язък че мина сезона на нектарините. Една вкусна мисо супа си сготвих, а утре към нея ще си правя сандвич с панирани скариди, яйца и хрупкави свежи салатки. А утре ще ходя да си взема поръчаното палтенце и ботичкк.

# 344
Вчера поднових курса си по пилатес.
След като изпитах разочарования от близки хора, такова "перде пуснах", че чак се гордея със себе си...

Общи условия

Активация на акаунт