Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 196
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Мол за подарък и следобед на танци.💃

# 361
Вчера дойде кутията ми с козметика ❤️❤️❤️
Днес сме на село гледачи много😃 цъкам си тук и ще пия кафенце

# 362
  • София
Най - после си размразих и почистих хладилника.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:58 от Мигла

# 363
Днес ще си подаря разходка до галерия Sunglasses

# 364
  • Благоевград
Купих си палто.
Видях племенничката ми за малко и я нацелувах и нагушках. 😍

# 365
Почистих вкъщи, запалих си ароматна свещ, направих си кафе и гледах филм. Спокойно и уютно ми е.

# 366
Боядисах си косата, ходих да напазарувам плодове, обядвах вкусно и си подремнах. После пих овесено мляко с какао. Харесах си червило.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 17:57 от Анонимен

# 367
Позволих на моя мъж да ме поглези. Не чистя, не готвя, никаква пералня не бръмчи около мен.

# 368
  • Great Britain
Днес Piccadilly Circus,Leicester Square, Bond Street, Cowan Garden, Soho.Страхотен ,слънчев есенен ден.Черешката на тортата Get up,Stand up!Bob Marley musical.

# 369
Наспах се.Дълго пих кафе,за нищо не си давах зор.Следобяд излязохме с много добра приятелка,кафе,приказки и т.н.

# 370
влязох си отново в прозореца за интервално хранене (но малко по-широк от преди), че, ако продължавам да наддавам със същия бърз темп, до края на бременността ще съм цял кит.

# 371
  • София
NuageBlanche,  поздравления, това е най- прекрасното очакване за всяка жена! Не се тревожи за килограмите- след раждането без да усетиш всичко се сваля.
И по темата - неделна света литургия.

# 372
Днес си оправих педикюра и си сложих маска на лицето. Неделята е ден за пълен релакс. Почивам, чета, гледам филми, някоя козметична процедура.

# 373
Прическа си направих, до довечера и маникюрът ще подновя.

# 374
Размазах се от спа процедури. Време е за чаша червено вино.
Като прочетох за педикюр - преди около месец си купих от Лидъл машинка за маникюр и педикюр на ток, не с батерии - изключително съм доволна, защото струва само 40 лева и върши чудесна работа, а давам доста повече за едно посещение при моята педикюристка.

Общи условия

Активация на акаунт