Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 194
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм голяма пинтия, пари не давам ни за маникюр, ни за педикюр, правя си ги сама.

# 376
Купих си малко козметика - душ гел, крем за ръце, лак за нокти, почистващ тоник за лице. Доволна съм. Сега се наслаждавам на последното си кафе за днес.

# 377
Чувствам се като алкохолик, запасил се с 600 бутилки бира. 600 са страниците на книгата, която започвам да чета с предвкусване за дълга наслада. Мисля, че за пръв път се срещам с този автор и хубавото усещане, което създава с умело подбраните си думи и елегантно повествование. Сюжетът всъщност няма никакво значение, макар че вероятно ще е интересен и представен правдиво.

# 378
Облякох се с рокля и се насладих на топлите слънчеви лъчи.🌞🌞🌞

# 379
  • Great Britain
Масаж и медитация.

# 380
  • Варна
Купих си топъл домашен халат и ходя като мечок из къщи, ама ми е комфортно Simple Smile

# 381
Пак на кулинарна вълна, сутринта бананови палачинки, за деня яденето е следното: (и чеснова багетка си пека в момента)
Скрит текст:
После на педикюр да зазимя крачоците о гел лак.

# 382
Хапнах половин шоколад. Опитвам се да ограничавам сладкото, но ми стана толкова хубаво...

# 383
  • Mediterraneo
Събудих се рано и два часа се излежавах. Гледах сериал и не мислех за нищо.

# 384
Бъбълс, много вкусен течен шоколад има на др Кескин. Без захар, със стевия е, само натурални съставки. Плескам на воля, действа ми добре на стомаха даже. И аз пак проядох бяло брашно, дето не трябва, но начесах крастата, сега почвам да експериментирам със сезонни зеленчуци.
Довечера е ред на маска за лице.

# 385
Spring Blossom, благодаря за препоръката. Ще потърся шоколада.
По темата - прибрах се от работа, взех душ и си стоплих чаша овесено мляко. Напоследък се опитвам да пия повече растителни млека. Не всички ми харесват, но бадемовото и овесеното не са никак лоши.

# 386
  • Русе
Записах си час за лечебна гимнастика и нагревки, че вече ме наболяват кокалите тук и там, нищо че все още се смятам за млада.

# 387
  • Street of Dreams
Прекрасен следобед край морето с любима приятелка с тежка диагноза. Овършахме Hunkemöller, хапнахме вкусно и пихме капучино до късно.

# 388
Направих дълга разходка с кучето. Времето е приятно. Купих си ароматна свещ и червило. Сега ще си направя кафе и ще почета във форума.Simple Smile

# 389
Не беше днес, а вчера, но отидох на концерт на Дийп Пърпъл. Йън Гилън е легенда!

Общи условия

Активация на акаунт