Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 193
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Купих си две книги, чаша за кафе/чай с кученце. Обожавам чаши! Взех си и крем за ръце, спирала и една малка декоративна тиква. За есенно настроение. Simple Smile

# 391
Пробвах нова рецепта за супа, хапнах здравословно, и сега си лакирам ноктите на слънце 🌺 после ще си направя разходка и ще си купя етерични масалца

# 392
  • Great Britain
Разходка в Париж.Метнахме се на влака и за два часа и половина пак и отново,не планирано се озовахме в Париж. Днес кафенце,Лувър,винаги остава нещо за до разглеждане, довечера Мулен Руж,утре Версай и обратно в къщи.Хубаво е!

# 393
След малко отивам на кафе Simple Smile имам нужда да се махна от вкъщи

# 394
След малко танци, и после среща с приятели.Blush

# 395
Шопинг ден Simple Smile поръчах си спортен комплект, сега се сетих още нещо в декатлон да видя. И забравих да кажа, остана ми материал от рибно-скаридените кюфтенца за супата, та си завих пелмени и ги сложих във фризера, та и идните дни ще хапвам вкусно 😊 така оползотворих слушането на лекция дистанционно. Утре, навън и на слънце

# 396
  • Русе
Разходка в парка, макар че днес слънчицето почти го нямаше.

# 397
Сбъднах си една мечта. Мъжът зад гърба  ми помогна доста. Материално е, но ме прави много щастлива.

# 398
Париж ми е голяма любов.
Днес се разходихме до съседния град, шопинг, ресторант, приятни разговори. Мека наситено- пъстра есен!

# 399
Отдавна си търся сервиз за хранене и все нещо не ми харесва. Но най-накрая открих своя. Взех го още вчера и е неразличим от този на снимките.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 09:24 от Тутии

# 400
Успях да се изкъпя и за пореден път да се замисля как приемам нещата за даденост и ги оценявам чак когато ги загубя или изпадна в неспособност да ги правя. После постоях малко на слънце и се радвах на живота.

# 401
И аз бях на концерт с две приятелки. 5 часа диско парти с много звезди от 90-те. Ходим вече за четвърта година и се превърна в хубава традиция.

# 402
Обядвах вкъщи, направих си кафе, и си го занесох на една слънчева градинка пред блока.

# 403
  • Street of Dreams
Домашно приготвен чай-лате, бонбони и ароматни свещи посред нощ. Днес откривам сезона на мързелуването у дома.

# 404
Купих си две книги, чаша за кафе/чай с кученце. Обожавам чаши! Взех си и крем за ръце, спирала и една малка декоративна тиква. За есенно настроение. Simple Smile
Кои книги си купихте?

Общи условия

Активация на акаунт