Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 191
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Пътувам си за вкъщи,
Имам 2 пратки и нямам търпение да си ги взема, нови маратонки и кпортен къс клин и от он лайн аптека Галейн си поръчах любим серум на SVR и пудра с фактор на La Roche Posay.
Ще чистя къщата и ще хапна чийзкейк.
🥧

# 406
  • София
Слънчева разходка в обедната почивка. Взех си пратката от съфорумка (размяна на книги) и една друга пратка (пак книги). Хапнах сладичко. Simple Smile

# 407
  • Street of Dreams
Песто.

# 408
Опитваме се да примамим с храна коте, родено в изоставената плевня на съседите. Ако успеем и се приобщи към нашия котарак, ще се грижим и за него.

# 409
Купих си енергизиращ чай и билкови таблетки за сън. За известно време ще спра кафенцето.

# 410
Купих си слънчеви очила след 2 часа мерене...

# 411
Пазар. Обновявам изцяло спалното бельо, в юск има промоции. Като ошетам ще си изпека зеленчуково хлебче и зеленчуци в новите тавички луминарк, и ще си правя педикюр с новите пилички от евроланд. Сега си почивам с чаша чай.

# 412
  • Street of Dreams
Късна разходка сред красив площад, чиито забележителности за съжаление вече не светят и са потънали в мрак.

# 413
Оправих маникюра и педикюра. По-късно ще си сложа лист маска на лицето. После ще почета книга.

# 414
С приятелка бяхме на концерт на Роби Уилямс и си изкарахме страхотно! Heart Eyes

# 415
  • Благоевград
Бях на гости при брат ми и ме поканиха да спя у тях, вместо у нашите. Събудиха ме в 6.30 и ми връчиха бебето да си играем, докато те поспят още малко с майка й. Беше най-прекрасното събуждане на света ❤️ Прекараме цял ден заедно и много се забавлявахме ❤️ Малката ми душичка много е пораснала и вече съзнателно се гушка и протяга ръчички към мен ❤️

# 416
  • Бургас
Лакирах се с много хубави лакове 🤗

# 417
Сложих си маска тип лист на цялото лице,бях на кафе с майка и детето ест.беше лудница 😃и после бях на гел лак от 3 +години не бях ходила(чашата преля -купувам подаръци и не се оценят,започвам да гледам само себе си)💯

Скромно е,но се радвам като малко дете и го снимам😃💙

# 418
  • Далечният изток
О, чудесен е, много стилен!

# 419
Седяхме навън в тъмното, слушахме Пинк Флойд, гледахме мълчаливо ярката луна и облаците. Върнах се пак в студентските години, когато правехме същото стотици нощи и мечтаехме на едро.

Общи условия

Активация на акаунт