Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 171
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Почистих си лицето,сложих серум после крем за лице🥰толкова ми е свежо и ароматно 😇следобед съм на зъболекар (зъбен камък)

# 511
От сутринта не е спирало да вали. 🌧
Извадих мекото одеалце и четох. ❤📚
О, и повече от час нямаме ток, май ще се вечеря на свещи 😀.

# 512
  • Street of Dreams
Покрай това пълнолуние не мога да мигна. И тъй като снощи бях будна цяла нощ, взех решение да стартирам един стар мой  проект - въпреки че първо е скъп, второ имам прекалено много идеи и и все пак нищо ясно и трето - защото не съм сигурна че ще стане. Едвам изчаках да стане 8:30 и да  звънна на изпълнителите. Нищо няма да стане както го искам, но започваме. Та, създадох си проблеми - това направих за себе си.

# 513
Косата си направих.

# 514
Никаква домакинска работа днес 👍. Само време прекарано със семейството ❤.

# 515
  • Great Britain
Чудесен слънчев есенен ден.Разходка край Темза и шопинг.

# 516
Приблизително 10 часа сън Heart Eyes
Натоварваме след малко "ремаркетата", тоест трите броя деца, и потегляме към Елена на разходка въпреки гадното време.

# 517
Излизахме вчера колеги-приятели на ресторант, после на караоке. Искам повече такива вечери 😊

# 518
Кафенце от машина навън и разходка в морската с дъщеря ми на почти 3💜,тя си играе на пясъка,аз пия кафе и се наслаждавам на морето и вълните 🌊🌊🌊🌊🥰☕🌞чудно време

# 519
Наспах се.

# 520
Наспах се! Сега разходка до морето

# 521
  • Great Britain
Присъединявам се и аз към наспалите се.До сега спах.За сега толкова, най-вероятно ще си лежа остатъка от деня, тоест до утре сутринта.С една дума -релакс.

# 522
Днес явно всички сме се наспали 😁

# 523
Пътувах.

# 524
А аз реших, че няма да пътувам днес и ще си спестя висене в задръстване. Отлагам за утре, като се надявам да е спокойно по пътя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт