Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Уважих бебе партито на една приятелка, въпреки че аз хич не се чувствам добре физически напоследък. Уцелила съм и подаръка й - хареса го.

# 526
Искам да си намеря личен спортен коуч. От тези, които ти звънят в 7.10, ако не си пристигнал в 7 на тренировка. А не аз да го намирам в зала, когато не ме домързи. Колкото и да ми е гадно, да ме подбутва и да ме търси по телефона. Изморена съм за всичко, което правя за себе си, сама да се бутам, мотивирам, надмогвам. За финанси, за работа, за спиране на цигари… малко ли е? Искам някой да ме надъхва, стяга и мотивира. Да се интересува от прогреса ми. Да ми помага. Поне за това. Това искам да направя за себе си. Надявам се да не е твърде извън темата. И ако някой има контакт за София, ще се радвам.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 17:26 от Анонимен

# 527
Разходих се до близкия замък с кестенови алеи и коне, широки поляни и простор.
Насладих се на последни топли есенни слънчеви лъчи, събрах кестени.

# 528
Бях гадна.

# 529
Поръчах подаръци

# 530
Ходих на маникюр💅, купих си рокля пуловер.

# 531
Отидох за първи път на фитнес. Не бях ходила от повече от година. Мъка докато отида, но като свърших се чувствах преродена.

# 532

След тежък ден на работа детето ме изненада,първата й апликация в яслата ❤️
Ежко се крие в листата🙈

# 533
Много хубава картинка 🌷

Днес правих брускети,
Станаха страхотни 🥖
Направих си кафе на чезве, хапвам и сладичко, завих се с едно пухкаво сивичко одеалце, което скоро си взех от Юска.
Запалих си и ароматна свещ.
#chillmood 🧸

# 534
Ще пия кафе с приятелка.Grinning

# 535
Днес успях хубаво да се разходя! Доволна съм

# 536
  • Mediterraneo
Ходих на пазара и си купих пресни зелени салати и репички.

# 537
Сутринта пих кафе с приятелка

# 538
Направих си по-дълга обедна почивка. Посетих козметик за първи път от много месеци. После минах през магазина да си напазарувам пресни зеленчуци за една рецепта от ютюб.

# 539
Извадих кашоните с украсата от гаража и украсявах елхи, закачах коледни  чорапи и правих бисквитки с формички 🍪❤🎄🎅.

Общи условия

Активация на акаунт