Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 164
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Направи нещо и за мен днес, като разказа тази история Flowers Hibiscus Благодаря ти, че си забелязала човека, и че сподели тук.

# 571
Браво Катеричке!Мисля,че си по-търпелива и тактична отколкото трябва.Такова впечатление си оставила у мен,но днес уоу.Само така!
Много съм щастлива.Купих си красиви,леки,топли и удобни боти Columbia.Отидох за качествени обувки,но не очаквах,че ще намеря точно тези.Heart Eyes качеството им си го знам.

# 572
Понаспах се /не в офис на банка/, купих Балънтайнс с две чаши подарък за Коледа /ако оцелее до тогава/, и си пуснах десетина пъти Джери Лий Луис - great bolls of fire Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:36 от vasilesa

# 573
Неделята е ден за пълна почивка. И за някоя разкрасителна процедура. Днес оправих маникюра и педикюра и сложих маска на лицето. Направих си кафе и след малко се излягам на дивана с книжката. И кучето сгушено в мен.

# 574
  • Great Britain
Коледен Windsor. Уютен и гостоприемен.Наслада за всички сетива.

# 575
Разходка след дъжда, отморих очите, проветрих главата

# 576
Семейна разходка в Клисура и Копривщица - времето беше хубаво там. За разлика от тук Confused

# 577
Малка разходка в гората 🌲.

# 578
  • Бургас
Полях си и си пощих китките,които все още са на терасата навън!

# 579
И моите цветя са още на балкона. Другият уикенд ще ги прибирам.
Пих кафе с приятелка, пооплаках ѝ се.

# 580
Работих усърдно и се моля, скоро да имам възможност да си почивам спокойно!  Купих си няколко любими козметични продукта, nova пижама и нов сет дрехи за вкъщи. Шегувахме се с ММ, че имаме хубав дом (не е наш де, но сме го направили уютен), а изглеждаме като клошари вкъщи Grinning

# 581
Резервирах билети за мен и мъжа ми за моя РД при моето семейство, за празниците при неговото. Сега трябва да гледам за подаръци.

# 582
Разминах се с една токсична работна среда.

# 583
След работа пих кафе с приятелка. Поговорихме... добре ми дойде.

# 584
След три отказа от приятелки за кафе,отидох с колежка на кафе,един дъжд ни брули точно преди да влезем уж бяхме с чадъри ама духаше, но няма страшно😃

Общи условия

Активация на акаунт