Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 161
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
От февруари не съм имала 2 почивни дни един след друг. Днес и утре ще им се насладя максимално.

# 586
  • Благоевград
Взех някои решения за кариерното си развитие.
От 6 години се лекувам от стерилитет и наливам от пусто в празно и мечтите ми останаха на заден план. Страхувам се да сменя работата, защото вечният въпрос имате ли деца, искате ли, кога планирате е неизменна част от интервютата и като цяло никой не иска да наеме на работа жена, която всеки месец отсъства по няколко дни и й се налага да излиза често в болнични.
Но реших да рискувам. Така и така бременност не настъпва, така желаното дете не се появява и е време да действам по-смело. Ако ми излезе възможност, ще се боря за мечтаната позиция.

# 587
Стискам ти палци, Тина! За сбъдната мечта И за нова по-добра работа!

# 588
Станах рано, събуди ме мъркаща котка ❤. Свърших рано с домакинските задачки, направих маска за лице и уговорих още 3 интервюта за работа.
Дано преминат по-позитивно от първото 😆.

# 589
  • Mediterraneo
Преподредих си гардероба. Цял ден съм по пижама, остава ми още половин ден излежаване с лаптоп, книга и филми!

# 590
Купих си сухари и авокадо.
Ходих в една малка и кокетна пекарна, пих сама капучино ☕с 2 бр. Сладки с белгийски шоколад🍪 и филирани бадеми.🧿
Поръчах за подарък портофейл, много стилен.🧸❤❤❤
И аз искам нова и хубава работа 🍀

# 591
Вчера си купих сетове с домашни дрехи и пижамки за мен и ММ, а днес си накупих любима козметика с голямо намаление. Очакваме и някои други покупки, които си направихме за себе си от ЧП и смятам, че ще ни направят ежедневието по-лесно. Останаха ми малко средства и смятам да си купя малко книги. Не, че притежаването на неща ме прави особено щастлива, но новата козметика винаги ми дава причина да се погрижа за себе си и да върна обратно някоя стъпка в рутината си, която пропускам защото бързам или съм под напрежение, а новата техника надявам се да ни спести време от готвене и чистене и да ни вдъхнови да пробваме нови неща.

# 592
  • Бургас
Пих кафе на една слънчева пейка в парка!

# 593
Цял ден гледам мачове.

# 594
Купих си боти. Доволна съм, удобни са и изглеждат добре.

# 595
Втори ден ходя на кафе след работа с приятелки, днес бяхме в ново кафе с коледна украса,седнахме до елхата беше страхотно😇🥰

# 596
Обядвах с две приятелки и се сдържах да не цвиля недоволно на някои служебни тъпотии.

# 597
Бях на зъболекар.

# 598
Пак съм аз трети ден на кафе след работа,разговаряхме за нейното обучение и  аз това съм завършила,както и за децата ни 😇един час мамите на кафе на спокойствие 🥰

# 599
Фитнес и за н-ти път гледах любимият ми филм. И на китайски да го гледам ще разбера всяка дума. 😂

Общи условия

Активация на акаунт