Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Вчера купих и последните Коледни подаръци и ми е спокойно. Много обичам така да не оставям за последния момент и да се бутам в навалицата. 😅

# 721
Снощи бяхме на гости и много се смях, имах нужда от такава вечер. Днес боря махмурлука и се стягам за банкет довечера. Утре вечер - среща с най-добрата ми приятелка, само на билков чай Sunglasses

# 722
Йогата пропадна, жената забравила, че замества... затова си направих дълга разходка. Първо разгледах декатлон и икеа. Изпих си второто кафе в мола. После хванах автобуса до един специален магазин. Напазарувах екзотични продукти за новогодишната трапеза, и си взех суши за вкъщи. Сега си хапвам доволно и вкусно.

# 723
Открих сама за себе си,отговорите на някои въпроси.Много добре ми се отрази.Дълга разходка.

# 724
Написах моите 17 мига от пролетта/ има тук такава тема/ Поревах си пречистващо, докато се връщах и преживявах отново ключовите моменти от живота ми. Изтрих, не съм публикувала

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 20:35 от Г-жа Рамацоти

# 725
Разходка до кол.базар и чаша горещ шоколад.

# 726
Пак по женски с майка и детето😃с капучино в ръка в картонена чашка от Коста кафе---обиколка на мола

# 727
Brunch с приятелка за клюки, който прерастна не в един, а в два коледни базара. Как обичам да имам свободно време събота и неделя!

# 728
  • София
И аз така - панаир и кафе-обяд с верни дружки, с които се виждаме веднъж-дваж в годината и съответно не можем да се наприказваме. Simple Smile Прибрах се преди големия дъжд. С децата правихме коледни картички и меденки за благотворителен базар в училище.

# 729
мда, едни от най-хубавите недели.. 😊

# 730
Хубава работа свърших и успях да дочета една книга Simple Smile

# 731
Домашна кино вечер за настроение за ПМС с писанко в скута.

# 732
Разходка до коледния базар с племенницата и ММ ❤.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 20:01 от Marilyn3

# 733
  • Great Britain
Днес заложих на изкуството на нищо правенето. Пълен релакс.

# 734
  • София
Разходих се с приятелки около Панчарево. Уцелихме страхотно време между дъжда. Хапнахме в кръчмата до рибарника. Попреваля, докато бяхме там и успяхме да се върнем пеша до стената без да ни навали. Много добре ни се получи.

Общи условия

Активация на акаунт