Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
И аз съм с нов маникюр.

# 706
Опекох си сладки ❤
И аз мисля другата седмица да запазвам час за нокти 💅.

# 707
Слушах душеспасителни слова на съвременен православен старец.

# 708
Поръчах си книга.

# 709
Днес влезнах в стар панталон, който ми беше тесен, което е постижение вследствие на 1-2 месечно ограничение на захар и бяло брашно. Надявам се да има ползи за здравето освен за тялото.Simple Smile

# 710
Намерих си невероятна козметичка, зареди ме с прекрасна позитивна енергия и лицето ми засия след процедурата, нямам търпение за следващия час.

# 711
Изпращам моя маникюр

Облякох себе си и детето с жълти блузки и зелено яке,палто любимите ми цветове ей така за настроение 😇 че имах гадна седмица

# 712
Lygia, в you tube. За Николай Гурьянов става дума, де да знаех навремето, че мога и наживо да го видя!
2002 г. се е представил пред Господа. Не знаех за него, а животът му е живо съвременно свидетелство за  божественото домостроителство и  Христовата Църква .
Научих и че неговата личност е послужила за вдъхновение при създаването на образа на главния герой във филма
"Остров".
 Историята с изпитанието му във вярата е разтърсваща. Много простичко и с огромна любов към хората говори.

# 713
Харесах подарък за Коледа за ММ и, по-важното, намерих къде да го скрия. Надявам се да не го намери. Една задачка по-малко за мен.

# 714
  • Далечният изток
Поръчах си два чифта боти и си купих шапка Simple Smile

# 715
Приятна релаксираща козметична процедура на лице💆♀🧏♀🌺

# 716
Разходка докато вали сняг.
Направих кекс, който се получи страхотен, а в нас сега от аромата, който се носи от него, ми е още по- уютно.
Запалих няколко свещи в хола.
Харесах две чанти и ги сложих в кошницата, пък се сетих, че имам почти същите като модел, в аналогични цветове (това моето вече бие на патология); махнах ги.
Измислих подаръците за Коледа на децата, този на сина го поръчах.
Сипах си един троен каск.

# 717
Вчера обикалях по магазините, накупих няколко коледни подаръка 🎁. Поръчах още изненади 🌟, пих горещ шоколад ☕.

# 718
Изчистих навсякъде и си запалих ароматна свещ. Сложих си лист маска на лицето и седнах да пия кафе в една от любимите ми коледни чаши.

# 719
Пих кафе навън в заведение по женски с майка и детето 😃купих си мини Линдор в коледна опаковка-елхичка ❤️

Общи условия

Активация на акаунт