Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
На парти сме по случай раждането на едно много чакано дете Heartbeat

# 196
  • Great Britain
Разходка в Кембридж. Слънчева и релаксираща.

# 197
Купих си рокля. И билет за кино

# 198
Основна грижа днес ми беше да си пправя настроението. Ютюб алгоритъмът ми предложи американски влогъри на кулинарен тур в България на отмъстително постковид пътешестване. Цъкнах от любопитство и цял ден се зарибих и това гледам в дъжда. Много съм изненадана и на моменти доста се смях. Баницата е номер едно явно, последвана от таратора и шопската салата. Много се смях на реакцията им на бозата😂 Интересно е да видиш как изглеждаме в очите на чужденците. Голямо чудене какви са тия чучури пред градската баня с толкова баби с шишета Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 17:23 от Анонимен

# 199
  • Great Britain
Петъчно-мюзикъл,суши бар +вино.

# 200
Може ли линк за американците?😀

# 201
Започнах нова работа. 🤗 Дългоочаквана и желана.

# 202
Фейсът ми показа спомен отпреди 5 години... В най-голямата дупка в живота си избягах за три дни в едно затънтено село, яздих кон без седло по улиците на селото със стопанина на къщата, в която отседнах, и носехме на хората мляко. Бродех край реката, по улиците денем и нощем сама като призрак, плачех и се смеех, позволих на всички демони и страхове да ме нападнат. Пих бира пред селския магазин с местните беззъби и много любезни пияндета, слушах кой е болен, кой умрял и как го намерили след време. На третия ден сутринта се събудих с упорития телешки инат, че трябва да оцелея, да направя нещо с живота си, да спася себе си и децата и това ми даде сили да променя всичко из основи, да съградя тухла по тухла, с много болка и труд живот за нас без унижение и страх, с мечти и слънце. С надежда, вяра и сила. Днес празнувам тихичко, но с цялото си сърце.

# 203
Може ли линк за американците?😀
Няколко гледах Simple Smile първия за храната: https://youtu.be/AMMThMQ2cOg Вероятно гледам много кулинарен туризъм по Азия, и ми ги препоръчаха тези. Имат още няколко много мили клипчета за бг Simple Smile и двама шведи гей двойка после излезе 😂 бяха вегани и доста невпечатлени от нашата месарско-млечна кухня, но се изкефиха на големите сгради в София и на гей парада 😂 и на био щанда във фантастико Simple Smile
Ева, звучи уникално това, което си избивяла и направила!

# 204
  • София
Ева, излезе ли от дупката? Дано.
Имам билети за светлинното шоу в двореца Врана.

# 205
Мигла, о, да Grinning
Правя кафе за себе си, денят ще бъде дълъг и надявам се ползотворен.

# 206
Имам билети за светлинното шоу в двореца Врана.
Кога ще е това шоу?
Днес ще ходя на профилактичен преглед

# 207
  • София
Между 1 и 8 септември.
Сдобих се с терариум( затворена екоситема). Красота. Моята сестричка ме отрупа с подаръци.

# 208
  • Варна
Себе си съм и съм щастлива съм и уморена. Миналата година племенниците на ММ загубиха родителите си през 4 дни. Баща им (брат на ММ) беше пияница, разведени са от години, с него живеехме в една къща, той пълен скот. След кончината му с ММ направихме основен ремонт на техния етаж и тази вечер за първи път племенниците ще нощуват тук. Големи са, на 20 г. и 14 г., момичета, страхотни. Постарахме се да променим изцяло етажа за да го усещат като тяхно място и май стана Simple Smile Затова съм щастлива и днес се поздравих за куража.
Отнесохме много завист и неразбиране защо постъпихме така, но нищо не ни спря и сега грейналите очи на две млади момичета са ни наградата. Идвали са, знаят какво ще заварят и се вълнувам и аз с тях Simple Smile
Пиша тук защото направих за себе си каквото усещам със сърцето си за важно и сега летя ...

# 209
Нови единадесет буркана зимнина.

Общи условия

Активация на акаунт