Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Започнах нова работа. 🤗 Дългоочаквана и желана.

Успех ! 🍀 и Поздравления 🍀🍀🍀🍀

# 211
Вчера - 20 000 крачки, ядох есетра и кюнефе, прекарах страхотен ден с приятели и се запознах с един изключителен човек.
Днес - стартирах голямото чистене, което ще продължи поне 3 дни. Но не се оплаквам, обичам да ми е чисто.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 20:00 от Vita

# 212
Разходка по магазини. Отидох сутринта, закусих и пих кафе в пекарната. После си купих 3 книги и една тетрадка. Тетрадката от край време е моят ритуал за ново начало/нов проект. Разгледах обувки и дрехи, зяпах домашни потреби. Купих си бельо и весела пижама на цветя, отива ми и на педикюра даже. Прибрах се и преполових едната книжка. Доволна съм от днес Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 20:17 от Анонимен

# 213
  • София
Празнувам годишнина от сватбата с подаръци, торта и свещ- сърце.

# 214
Шопинг. 🤗

# 215
Взех три дни отпуск и съм на работа чааааак в понеделник. Докато съм в отпуск ме чакат десетки задачи, но поне не са служебни.

# 216
Изкарах си от няколко дни трупания яд без да натоварвам никой друг. Значи хич не обичам да си имам работа с несъобразителни хора, които не разбират от намеци и ме карат да бъда груба.

# 217
Днес си взех ръжено брашно за боза. Утре сутрин слагам закваската.

# 218
Купих си нов телефон и нова раница,пих кафе навън с голямата дъщеря,сега ще си лежа и ще чета книга.

# 219
Осъзнах, че четири месеца ваканция ще са ми Ок всяка година.

# 220
Фризьор

# 221
  • Mediterraneo
Снощи изпратихме мама за Бг със семейна вечеря. Много рядко се събираме всички напоследък.

# 222
Над шест месеца не бях ходила на фризьор. Свалих малко проскубано руно и ми олекна. Иначе се утрепах от чистене, но новият ни дом се оформя и това ми носи много радост.

# 223
Боядисване и маникюр. 😊

# 224
  • Street of Dreams
Сутринта бях болна, беше ми доста зле. После дали прекалих с нурофена, пребоядисах цялата къща в любимия си цвят. 😆

Общи условия

Активация на акаунт