Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 185
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Купих си дрешка и малко почивам Heart Eyes

# 451
Видях морето Heart

# 452
  • sofia
Стахотна тема ♥️
аз днес ходих на масаж на лице, кичури и маникюр ♥️

# 453
Вчера си купих палто 🧥.
Днес станах рано за да ошетам и сега цял ден ще си чета и ще пия чайчета ❤📚.

# 454
Купих си ново портмоне и много му се радвам.

# 455
Страхотно ТиЛи! 😍Преди много години ходих на цветоанализа и ми е от голяма полза.
Аз днес маска на лице, шия и деколте! Ще седна да гледам някой разтоварващ филм.

Какво представлява този цветоанализ, стана ми интересно? Дрехи, грим?
Направих си една купа салата с новоизпробван таханов дресинг и я ометох цялата!

# 456
За мен беше много интересно и полезно. Според цвят на кожата, очите и косата се определя какъв цветотип си. Те самите са разделени на сезони. Веднъж определен какъв цветотип/сезон/ си ти обясняват кой цветове са подходящи и кои не за теб. Така ще знаеш какви цветове дрехи да си купуваш, и гримираш, за да подчертаеш красотата си.  
ТиЛи вече е правила и за стил консултация.
На тази цветоанализа ми сложиха червено червило. Аз категорично отказвах, но буквално лицето светна. Аз съм тип зима, богата на контрасти.
Ако имаш възможност ти го препоръчвам с две ръце да си го направиш.🤗Няма да съжаляваш.
Интересно ми е да чуя какво ще сподели ТиЛи. 🤗

# 457
Интересно, много интересно Simple Smile Благодаря много!
Ще потърся къде мога да направя нещо подобно. На мен класическо червено не ми отива. Колко съм търсила подходящ нюанс на червеното, докато нещо пасне! Като че ли интуитивно съм си открила някои мои цветове - всичко в пепеляво-розовата, люлякова, синя гама - но не пречи да ме посъветват професионалисти Simple Smile

# 458
cloè го е описала добре. Разбира се, има много нюанси. Всеки цветотип си има поднюанси.
Скрит текст:
Идеята е да купуваш/ обличаш дрехи в нюанс, който ще те откроява- теб, лицето, прическата, грима ти, а не да виждаш само въпросната тениска, например, а ти самата да се губиш в нея. Как да съчетаваш въпросните цветове, дори неподходящите за твоя цветотип- да ги балансираш с аксесоар (шал, например) така, че да грейнеш.
Аз имам сериозни опасения, че с годините моят цветотип се промени. Simple Smile Давам си сметка, че няма как от есен да стана лято, но в същото време цветове, типични за "лято" ми заспиват, а за "есен"- правят да изглеждам уморена. Но!- много зависи и от цвета на косата, грима, съчетаването на аксесоарите. Както и обратното- грим, аксесоари да се съчетават според дрехите и съответния цветотип... Ох, цяла наука си е.
За стила също ми е интересно какво ново ще науча. Там са класически, ромавтичен, драматичен, шик, спортно- елегантен... Както и различни съчетания между тях. Grinning
Ще пиша като му дойде времето.

Относно червеното червило. За всеки има негов нюанс. Просто трябва да го намери. Най- добре е с консултант / гримьор в някой хубав магазин за декоративна козметика (последно в МАК ме нацелиха супер успешно). Но пак трябва да се казва точно и ясно какво търсиш и да искаш варианти, не само един отенък.

Днес йога за гъвкавост и медитация.
Ядох любими коледни меденки.

# 459
ТиЛи, най-общо го обясних. 🙈😁
Ти много обстойно и детайлно си го обяснила, браво. Наистина е цяла наука.
Трик, който ми казаха. Ако си харесвам някой цвят, а той не ми стои добре мога да го нося, но да е дълеч от лицето ми. Панталон, пола, обувки, чанта и ако още нещо ви мине през главата.
Има толкова много разновидности на червеното червило, че за всеки има нюанс.
И на мен ми е любопитно как ще те определят за стила. Аз например съм микс от всичко нямам конкретен. Любопитно ми е специалист какво ще каже. 😀

# 460
  • Mediterraneo
Поръчах си бельо.
Отидох на дълго отлаган медицински педикюр, и дори ме зарадваха че проблемът не е толкова зле, колкото смятах в началото.
Вчера свършихме това с малката ми дъщеря. Олекна ми, че и при нея проблемът не се оказа толкова тежък, колкото изглеждаше.

# 461
Върнах се в 90-те през музиката. Това още преди да развалят поп музиката и МТВ. Егати колко готини времена бяха! Напълних плейлистата с тогавашни дискотечни хитове и веднага скокнах от летаргията! Егати колко танци сме изтанцували с детинските приятели още преди да ни дойде време за дискотеки! Реших да си взема тон колони и вкъщи да надувам за HIIT тренировка или направо да си танцувам, стига с тая мойта тишина и дзен музичка! Даже на тамци може да се зспиша пак, този път нещо хип хоп или стройт данс, нищо че съм вече в 30така😂

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 18:22 от Анонимен

# 462
  • София
Голям заряд идва от подобна акция с любими хитове от младостта. Направих същото онзи ден. Пях, танцувах, живнах.

# 463
  • Бургас
И аз я харесвам. И народна музика харесвам. И Бг музика.
Но най-голяма доза аденалин и енергия получавам от Рамщайн! Металика,Ас/Дс !

По темата,нагърмях се с любимите си пържени картофи!

# 464
И аз я харесвам. И народна музика харесвам. И Бг музика.
Но най-голяма доза аденалин и енергия получавам от Рамщайн! Металика,Ас/Дс !

По темата,нагърмях се с любимите си пържени картофи!
Музиката е ДА, а картофите конкретни ли са или принципно пържени? Да не пропусна нещо вредно аз.

Общи условия

Активация на акаунт