Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 177
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Street of Dreams
Уфф AD/DC е групата, която ме кара директно да напусна бара и да се върна като свърши. Техните китари и пеене отключват някаква тревожност в мозъка ми. 😁

Тъкмо съм в търсене на нов саундбар за дома, но любимата ми японска марка също е засегната от кризите и няма нищо по магазините. А идеята ми хрумна защото установих, че имам прекалено малко музикален инпут в живота и прекалено много друг.

И нищо че е събота и след малко излизам, малко готически меланхолични ноти. Остарявам.
https://youtu.be/7i-fxbAG2fI

# 466
Аууу, Дрийм Тиътър и Бремен Heart

Днес се разхождах из Бремен с любим човек. И пуших по-малко.

# 467
  • Бургас
Grimozo,натурални,домашни пържени картофки! Със сиренце! Аз ги обичам в компанията на бира и скилидки чесън!

# 468
Ядох уникално вкусно кордон- бльо!

# 469
Добро утро! Прекрасен ден желая! Аз след малко отивам на Витоша. Малко да се поуспокия

# 470
Записах си час за зъболекар и фризьор.

# 471
Наспах се, поръчах си 2 блузки. Мисля днес да сглобя статива и да рисувам. 🎨🖌🖼

# 472
И аз мисля да порисувам днес:blush:

# 473
Колко готино звучи това с рисуването, давате ми идеи 🍀 възхитих се, че даже Мерилин има статив! Ще си резервирам едно рисуване и вино, да се поомешам с хора ✌

# 474
Направих си смути от банан, какао, чиа, лъжичща тахан, бадемово мляко и мед 🧋
Стана превъзходно❤

# 475
  • Mediterraneo
Взех си почивен ден. Събудих се в 6 и половина Sad Но пък вече изгледах 2 серии на любим сериал и пих кафе. Сега малко с лаптопа в леглото, после ще изведа мама на пазар и обяд. Надвечер съм обещала бухтички на момичетата.

# 476
Обмислям днес да изляза на разходка по магазините САМА! ❤ Напоследък ми действа доста терапевтично да излизам сама. 👌

# 477
Аз съм замислила женска вечер - аз с приятелка, а в другата стая дъщерите ни

# 478
Изградиха ми счупен нокът +гел лак вс е точно както преди 🥰🥳

# 479
Обмислям днес да изляза на разходка по магазините САМА! ❤ Напоследък ми действа доста терапевтично да излизам сама. 👌
Свърших няколко задачки и се поразходих сама с мислите си 🤔.
Купих си "кожена" пола и портмоне 👌. Както и книга, която не успях да намеря онлайн. 📚

Общи условия

Активация на акаунт