Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 181
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Great Britain
Релакс в пълна тишина.

# 481
  • Русе
Купих си яке. Никак не обичам да ходя по молове и магазини, влизам на такова място само в краен случай, но днес просто случайно минавайки покрай витрината на един магазин видях якето. Влязох в магазина и то взе че ми залепна, което не се случва твърде често.

# 482
  • Street of Dreams
Изпуших една цигара 😬

# 483
Неееее! Избутах аз малко над месец без цигари. Едва последните две седмици спря да ми се пуши. И таман се помисля за свободна, айде пак ми хрумне. Ми няма пък.
Моето хвалене е, че отметнах тази седмица две курсови работи и съм се заканила и на другите две. Голям праз ще кажете, ама това значи свободни от учене коледни празници! Може даже да си спретна някоя тропическа дестинация… мъдря го 😊

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:07 от Анонимен

# 484
  • София
Направих си най-сетне очила. Simple Smile
Поръчах си зимно яке, панталон и пуловер за крупната сума от 94 лв. (Ремикс, но всичките са нови с етикет). Сега остава и да ми станат, че да не се занимавам с връщане.

# 485
Взех си болничен, вместо да отида болна на работа.

# 486
Като цяло, съм "социален" пушач- пуша, когато в компанията има други пушачи. Ако няма- не пуша. Мога да не пуша с месеци (случвало се е 9 месеца да не запаля), нищо че в чантата си винаги имам кутия цигари.
Но първата цигара сле продължително прекъсване е огромен кеф!

Обмислям днес да изляза на разходка по магазините САМА! ❤ Напоследък ми действа доста терапевтично да излизам сама. 👌
Свърших няколко задачки и се поразходих сама с мислите си 🤔.
Купих си "кожена" пола и портмоне 👌. Както и книга, която не успях да намеря онлайн. 📚

Обожавам да ходя по магазините сама! Голям кеф е. Heart
Коя е книгата?

# 487
Това е книгата, надявам се днес или утре да я започна. 📚

# 488
  • Street of Dreams
Аз съм я слушала и макар, че нямам проблем с тънкото изкуство - я намирам за добра.

Аз съм заредил книги и обмислям какво ще правя тази зима. Гледам почивки до Словения и месечен абонамент за близкото спа. Това, което ме спира е, че басейн под 28 градуса за мен е студен 😁

# 489
Чела съм я. Hug

Навън е мрачно и вали. Напълно есенно. Запалила съм ароматни свещи и планирам по- голямата част от деня да прекарам с книга в ръка. Под одеалцето и с няколко чаши чай. Heart Eyes

# 490
Настинала съм и ми е шит.
Направих си смути, пих витамини,
Ще хапна и 🍍
Качила съм 1 кг, признавам си напоследък хапвах много кейкови-лимонен, чийз, с портокал
Ще огранича храната🤷‍♀️

# 491
Pepy, много е неприятно. Аз се оправям и съм много по-добре. Ама се бях заканила фитнес да почвам в понеделник. Е, ще изчака.
Планирам маска на лицето и маникюр.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:36 от cloè

# 492
Някакъв вирус отново има.
Правих бърз тест не е Covid.
През уикенда пих кафе с познати, накрая ми казаха, че са малко настинали и след 1 ден и аз.
Каквито и хапове и илачи да пробвам просто си иска време...
Уж много се пазя, ама...
И по темата: 
Планувам да си взема ултразвукова шпатула за почистване на лице, има я в make.up , ксиоми, около 60 лв ., някой ползва ли такава ? 📖🧿🤗🌷

# 493
С цигарките трябва да се внимава. Има хора социални пушачи, и такива като мен, които се пристрастяваме… затова стискам и съм инат. Много съм доволна, че косата и дрехите ми вече не смърдят на пепелник Simple Smile
Аз пък си мисля за филипс уред за фотоепилация… дали наистина премахва трайно? Замислям се за черно-петъчен самоподарък Simple Smile

# 494
В неделя правих тест, днес също не е Ковид. Аз го карах средата на юни.
Ей това много го мразя и ми вдига кръвното. Като един човек не е добре защо излиза да заразява хората?! Да си седи вкъщи и лекува, а не да ходи да заразява останалите. Безсрамници накрая ти го казали. Не може да се опази човек, но тези са знаели. 😤😤
Имай търпение ще се оправиш. 🤗
Какво е приложението на тази ултразвукова шпатула?

Общи условия

Активация на акаунт