Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Лакирах се с новият ми подрък от децата!

# 541
Заспах в ОББ, до като чаках да ме обслужат. Но никому не е излишна 30мин дрямка, след парче пица  Simple Smile

# 542
Наспах се. И аз да се похваля Simple Smile в леглото вкъщи 😂 Василеса страшна реклама направи на ОББ 😁 евала, че го виждаш положително Simple Smile трябва и аз да се постарая да виждам повече положителното в нещата, вместо да черногледствам. Такова упражнение ще правя за себе си следващите дни.

# 543
Заспах в ОББ, до като чаках да ме обслужат. Но никому не е излишна 30мин дрямка, след парче пица  Simple Smile

Аххахаха, развеселих се
Аз от 8 до сега съм на медицински прегледи, мисля, че всичко мина добре.
Пих страхотен портокалов чай
Имам още задачи, 📖⛵🥑🌷🍀
Нямам търпение да се прибера и взема душ 🌊
Купих ръчен шоколад със солен карамел за една жена, която много ме впечатли с отношение.
Не я познавам, но ще я зарадвам
Така ми дойде да го направя ❤

# 544
Имам час за гел лак при нова маникюриста,че този много бързо се развали😇

# 545
Купих подарък на татко 😍

# 546
Купих подарък на татко 😍
Разплаках се Heart
Прегърни го силно заради всички нас, които вече не можем да прегърнем бащите си. Благодаря

# 547
  • София
Ох...това с татковците- и аз се разплаках, от 30 години не съм го виждала, нито чувала, разбрах че е жив, но не мога да го прегърна. Има ново семейство. Винаги съм искала да имам баща. Днес изпрах килимите на майка ми и хапнах грозде.

# 548
  • Great Britain
Работа.Масаж.Уиски.

# 549
Вкусна вечеря. Уиски.

# 550

Новият ми маникюр 💜
Пуснах прахосмукачка беше мн зле килима детето постоянно пуска трохи отгоре

# 551
И мен ме удари постът с подаръка за татко… Преодолях си депресията и излязох след работа въпреки нежеланието. Знаех, че ще ми се отрази добре, и така и стана.

# 552
Преодолях себе си! Изпитвам неудобство да правя комплменти, но днес направих на едно 20годишно момиче!

# 553
  • София
Подарих шоколад на един колега 😀

# 554
Направих си страхотно пиле с топящи се в устата картофки. Мммм, от кога го мислех!

Няма да споменавам ябълковия сладкиш за десерт, нито маслиновата паста за предястие Wink

Общи условия

Активация на акаунт