Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Днес пуснах едно CV и те взеха че се обадиха 😁 та понеделник съм на интервю 🤔.

# 556
Аз днес ходих на интервю.Условията не са ок. Малко пари, а изисквания хиляди.
На всичкото отгоре и събота понякога работиш.
Даже ми се сопнаха, че искали по бързо да се започне, пък уж имали и др. Квалифицирани кандидати, съвсем се оплетоха.
Загубиха ми времето, защо ли не си тръгнах, а ги слушах.

Правих печена тиква с мед, орехи, стафиди и канела.
Пих чай.
Гледам нетфликс.
Мисля, че моето си ме чака.🍀🍀🍀🍀

# 557
Поръчах си книги и рисувах:heart:

# 558
  • Далечният изток
Купих си 2 чифта обувки.
И си поръчах сандали Simple Smile

# 559
  • Great Britain
Забавлявах се. Дължа си го.

# 560
  • Бургас
Видях се с дружката ми с бебето. Побъбрихме си и пихме бира.

# 561
Уговорих интервю за работа,  пих винце, ядох мезенце, поръчах си чанта 👜. Отивам да взема горещ душ и лягам да си чета новата книга. 📚

# 562
Олях се. Ама е черен петък и този месец се глезя.

# 563
  • Street of Dreams
Изметох есенните листа на двора. Неописуемо и изненадващо удоволствие ми достави това занимание в един топъл есенен ден.

# 564
По време на служебното съвещание станах и излязох, заявявайки открито на глас, че не ми се слушат повече глупости и отказвам да чуя вица, който колегата точно се канеше да разкаже по повод нелепите дискусии до момента.

# 565
По време на служебното съвещание станах и излязох, заявявайки открито на глас, че не ми се слушат повече глупости и отказвам да чуя вица, който колегата точно се канеше да разкаже по повод нелепите дискусии до момента.
Смело,браво и на мен много пъти ми се е искало да стана и да не слушам грозни неща как се нападат,заяждат ....и това една,две все се намират с кой да се драпат ....
Днес планувам мол с детето

# 566
Излизах къщата и дойде фирма да изпере матрака. Накупих ядене за два дни от готвеното в квартала. Сега пийвам кафенце на дивана с краката на масата. Курсовите работи ще почакат за утре. Нямам търпение да ми пристигнат чернопетъшките покупки, направо се влюбих в едни дънки.

# 567
Насладих се на разкошното време днес с дълга разходка.
Сега чакам любимо дете да дойде на гости

# 568
Направих си коледен подарък!

От Зара ❤️

# 569
  • В един копнеж!
Сутринта минах пред закусвалня и си взех закуска. Сядайки в колата и поглеждайки назад, видях един изстрадал човечец да стои пред същата и да си гледа в ръцете. Като че ли броеше стотинки?! Така ми се стори. Постоя малко, хора влизаха и излизаха. Влезе и той. Бързо излезе. С празни ръце. Излязох от колата и отидох да му дам пари. Каза ми че има, но в едната си ръка държеше само 50 стотинки. Благодари ми и влезе в закусвалнята.
....Това е като да съм направила нещо за себе си. Нищо велико, нищо за хвалба, но един човек се е нахранил. Дори е само за веднъж, днес.

Общи условия

Активация на акаунт