Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 157
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Купих си шапка, ръкавици и шал. Грабнаха ми окото просто.

# 631
Нова прическа.

# 632
  • Благоевград
Маникюр. Купих много красиви коледни картички, които чакат да бъдат надписани и изпратени до няколко дни.

# 633
  • Street of Dreams
Затоплила съм спалнята от рано сутринта, като останах сама. Гледам траш тв 😆🙈 За днес всичко е свършено, имам една задача и тя е да полея цветята. 😀
Следобед имам уговорка за басейн и клюки с добра приятелка. След това може пак да опека сладки, че нещо намаляват. 😋

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 12:02 от OnDiNe_

# 634
Започнах нова книга 📚.

# 635
Взех си книгата, която една позната най-накрая съвсем наскоро издаде и години я чаках. С автограф и пожелание 🌺 вечерта отидох на масаж.

# 636
Взех си книгата, която една позната най-накрая съвсем наскоро издаде и години я чаках. С автограф и пожелание 🌺 вечерта отидох на масаж.

Можеш ли да споделиш коя, че ми стана интересно?

# 637

Можеш ли да споделиш коя, че ми стана интересно?

Това е книга съкровище, събирана поне 10 години (аз поне от толкова я чакам)... (дано не ме сметнат за реклама само)
https://prikazna-astrologia.com/juzdite-na-nebesnite-kone/

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 20:50 от Анонимен

# 638
Сутринта украсихме елхата с детето,после се снимахме,не беше лесно 😃гледай напред,усмихни се по сто пъти,купих си две коледни чинии- довечера ще вечеряме с тях и малка чанта бордо

# 639
След доста стресираща сутрин сега ще си полежа на дивана 😏.

# 640
Имам един изключително противен колега. Особено след като му секнах сексуалните мераци се държи много заядливо. Би трябвало да е свикнал, защото на всички колежки се предлага и всички го отсвирват, ама явно не е. Та днес вместо да си късам нервите с него, си "преместих нещото от единия крачол в другия", образно казано.

# 641
  • София
Отстоях си правата днес.
Отмениха ми лекциите и понеже не съм на работа си хванах шапката и ходих до библиотеката, избрах си куп книжки, шматках се малко по магазините, нищо не си купих за мен, но един куп джвъчки за коледния календар на децата. Simple Smile
Сега ще залягам над уроците.

# 642
Срещнах се с предизвикателствата, които ме очакват този месец и честно казано планината ми се стори по-голяма от колкото очаквах. Позволих си 1-2 часа да се паникьосам, но се стягам и започвам да отмятам всичко по ред.

# 643
Купих си чанта. Не питайте коя поред... чантите са ми голяма слабост.

# 644
  • Далечният изток
Чанти, обувки и слънчеви очила....
С последните две се сдобих съвсем скоро, по няколко чифта Grinning
И тъкмо да се жалвам, че скоро не съм си купувала чанта и се сетих, че си купих две... Joy

Общи условия

Активация на акаунт