Къде в Пловдив??? - 97

• 32 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
От Иглиш Хоум, когато имат намаления над 50 процента.

# 106
От Лидъл и Кауфланд - пускат 100% памук, че даже и биопамук
Каква е цената на питите в  Пекарната на Емили ?

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 09:42 от Бела

# 107
Здравейте,
Аз по традиция в неделя като най-неработен сред неработните дни за събуждане имах неприятната новина, че не ми работи кафе-машината. Та, на въпроса, къде има сервиз? Машината е сравнително нова, но съм запиляла гаранцията, затова ако имате някое изпитано място ще съм много благодарна!
По-хубава (от моята) неделя на всички 🍀

# 108
Кофиленд

КОФИЛЕНД ЕООД - СЕРВИЗ ( SERVICE ) И МАГАЗИН ЗА КУХНЕНСКО ОБОРДВАНЕ
087 854 2212
https://maps.app.goo.gl/wGZwzB8aHvRkoLwt6

# 109
Спално бельо памук, памучен сатен купувам само на промоция, супер изгодно  от Юск, Белотекс.

# 110
  • Тра-ла-ла
Белотекс не приключиха ли дейност?! Поне така ми беше казала продавачката във фирмения им магазин на Илиянци. Иначе спалното им бельо е топ. Издържа на мъжки пранета на 60 градуса Joy

# 111
От 1 ет на Мол Галерия купувам Еоксима дрийм е фирмата. Може би ги бъркам с Белотекс. Даже съм си поръчвала и ми доставиха до магазина.

# 112
Здравейте, моля да ми препоръчате магазин за бански, по възможност в Кючук Париж. Благодаря!

# 113
  • Пловдив
Има едно магазинче за бельо и бански срещу кожния диспансер, като склад е, но пък продавачката е любезна.

# 114
  • Euskal Herria
Аз си взех бански от магазинчето, което е до магазин "Зара" - срещу кино Въстаник. Бельо и бански продават

# 115
  • Пловдив
И аз купувам спално бельо от Роксима дрийм. Отвреме навреме имат 20% намаление. Хавлиените им кърпи също са топ.
Купувала съм и от Texture Bulgaria с поръчка,но на Роксима са една идея по-добри като плътност.
Бях взимала чаршафи с ластик от Лидл и никога няма да повторя. Няма такова лошо качество. На първото изпиране материята стана груба като шкурка и на топчета. Сестра ми и тя взе-същата работа.

# 116
  • Тра-ла-ла
Вкусна рибка и морски дарове за вкъщи къде има? Без значение кой квартал. Този до Художествената гимназия го знам. Онзи в Кичука на кръстовището на Македония/Даме Груев има ли го още?

# 117
  • Пловдив
Риба за вкъщи имаше в района зад Военна болница. Също може да си поръчате от Хепи и да си го вземете от ресторанта -сега има сезонно меню с разни риби и дарове.

# 118
Нептун в Смирненски

# 119
Аз си взех бански от магазинчето, което е до магазин "Зара" - срещу кино Въстаник. Бельо и бански продават
Вярно, че там имаше. Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт