Къде в Пловдив??? - 97

• 33 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Вкусна прясна риба има в едно малко ресторантче срещу комина. Има няколко масички, може да се поръчва и за вкъщи. Като се тръгне от полиграфията посока Цариградско от дясно.

# 121
  • Пловдив
Вкусна прясна риба има в едно малко ресторантче срещу комина. Има няколко масички, може да се поръчва и за вкъщи. Като се тръгне от полиграфията посока Цариградско от дясно.
бившата пицария на Реджи Simple Smile

# 122
Каква е цената на питите в  Пекарната на Емили ?

Около 40 лв . , което ми се стори доста скъпо . Поръчах погача от пекарната срещу Пожарната за 15 лв

# 123
Чувала съм, че има жена някъде около Белите брези/дългия блок над банките/, която правила хубави погачи, някой ако е поръчвал да каже за цени, качество и координати.

# 124
  • Тра-ла-ла
Днес реших да тествам рибката на Нептун в Смирненски. В 19.30 беше затворено. В гуугъл пише, че са до 20ч. На място - до 20:30. Отвсякъде бяха пуснати ролетните щори. Не знам дали функционира

# 125
Каква е цената на питите в  Пекарната на Емили ?

Около 40 лв . , което ми се стори доста скъпо . Поръчах погача от пекарната срещу Пожарната за 15 лв
Да, толкова са, но са доста големи, мисля че над 2кг и са уникално вкусни, на конци и си ухаят на масло. Просто си личи че се правят с качествени продукти, заслужава си Hands Thumbsup Тези срещу пожарната какъв грамаж са?

# 126
Дано не е маргарин с вкус на масло....

# 127
Каква е цената на питите в  Пекарната на Емили ?

Да, толкова са, но са доста големи, мисля че над 2кг и са уникално вкусни, на конци и си ухаят на масло. Просто си личи че се правят с качествени продукти, заслужава си Hands Thumbsup Тези срещу пожарната какъв грамаж са?
Не съм питала за грамаж ,но казаха около 20-25 парчета ,което е колкото каза и жената от Emily bakery

# 128
Какво ви е мнението за “Хлебарница” в Капана на Йоаким Груев? Търся някъде в този район хубава пекарна, за да вземам хляб и някои други тестени от време на време…

# 129
  • Пловдив
Аз купувам хляб от там. Вкъщи много не ядем хляб, но този със слънчоглед ми е фаворит. Малко е твърд, сравнено с хляба, с който всички сме свикнали. Купувам и от хлабарницата срещу Пожарната. Там познавам собственика и знам с какви продукти работи. Друг магазин за хляб, където работят с твърда италианска пшеница, е на пазара до спортния диспансер. От там също купувам, ако се случи да мина с колата в тази посока.

# 130
  • Тра-ла-ла
До Илиянци може ли да се стигне с кола?! Гледам, че е затворено от кръстовището. Преди време поне бяха оставили място да се минава.

# 131
Възможностите за влизане в Илиенци са две. От светофара на Кауфланд завиваш в ляво, ул. Георги Трингов се води обиколна - срещу бариерата на Кауфланд, входът е през централния вход на търговиите и в дясно, между складовете.

Другият вариант е ако идваш от кръговото на Адата, единствената възможност преди въпросния светофар в дясно, за вход в карето и излизаш на гърба на Илиенци.

# 132
  • Тра-ла-ла
Благодаря. Ориентирах се Hug

# 133
Как върви грам злато, ако скоро някой е купувал бижу?

# 134
  • Пловдив
Как върви грам злато, ако скоро някой е купувал бижу?
мин.седмица го купих 100лв, но това при намаление....
В тоя магазин
Скрит текст:
[\spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт