Къде в Пловдив??? - 97

• 32 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Някой може ли да пусне линк с новите маршрути на 29, 26, 222, 12? Днес видях някои от тях да се движат по Пещерско шосе (предполагам, че е заради предстоящия ремонт на ул. Царевец и явно ще продължи доста време).🤔

# 601
Паоло Ботичели на главната затворен ли е?
Този на двата етажа

От няколко месеца вече е книжарница Ориндж

# 602
  • Хасково
Слънчевата пекарна не е ли до стадион Ботев?
Зад Луксора е Tanya's bakery. Работеше преди няколко месеца. Скоро не съм минавала.
Благодаря ви, точно тя е! Страхотни сте Simple Smile

# 603
  • Пловдив
Мога да кача маршрути утре. Ремонтите на Хаджи Димитър са до края на ноември мисля.

# 604
Слънчевата пекарна не е ли до стадион Ботев?
Зад Луксора е Tanya's bakery. Работеше преди няколко месеца. Скоро не съм минавала.
Благодаря ви, точно тя е! Страхотни сте Simple Smile
Слънчевата пекарна е на ул. Зорница.

# 605
Някой може ли да пусне линк с новите маршрути на 29, 26, 222, 12? Днес видях някои от тях да се движат по Пещерско шосе (предполагам, че е заради предстоящия ремонт на ул. Царевец и явно ще продължи доста време).🤔
https://www.plovdiv.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8 … 1%82%D1%8A%D1%80/

# 606
  • Пловдив
И предупреждавам, че почти не се хващат разписанията. Движат се със закъснение към момента.
Разписанията от 19.09 на 9, 11, 12 са нови, та може да хвърлите в сайта по-горе по едно око.

# 607
  • Пловдив
Tanya's bakery беше зад Луксор, но затвори в началото на годината.

# 608
Благодаря за линка с маршрутите!🙂
Предположих, че разписанието няма да е много точно в тази ситуация...

# 609
Въпроса ми май не е много за тази тема, но... От скоро имам книжка и не съм наясно. За да стигна до Войводиново трябва ли ми винетка?
За да избегнеш плащане на винетка, и затвореното Брезовско шосе за ремонт, трябва да тръгнеш по Васил Левски, посока Карлово, след светофара на Ален Мак (след като слезеш от моста над линиите) завиваш на дясно и караш все напред, докато не пресечеш Брезовско шосе, там правиш ляв завой и все направо си във Войводиново.

# 610
След светофара посока Карлово има голямо хлътване на пътя. Предполагам е Кауза пердута,но кой район е това,да пусна един мейл дано го оправят,разглобихме си колите там.

# 611
  • до най-прекрасния мъж
Северен

# 612
По добре опитай с онова приложение, Гражданите ли беше? Има повече ефект. За отсичане на една суха липа на паркинга ни, след заповед на кмета на Северен се наложи още две години и половина да почакам.

# 613
Паоло Ботичели на главната затворен ли е?
Този на двата етажа

От няколко месеца вече е книжарница Ориндж
Няколко пъти минавам по главата и не го виждам и си мислех, че все го подминавам и тогава се сещам за тях,  а онзи ден като я видях и книжарницата там се зачудих пак ли се заблуждавам или наистина го няма.
Оборотни им бяха магазините на главната особено този, а всички ги затвориха.Извънредното положение си е дало отражение и при тях.

# 614
По добре опитай с онова приложение, Гражданите ли беше? Има повече ефект. За отсичане на една суха липа на паркинга ни, след заповед на кмета на Северен се наложи още две години и половина да почакам.
Чувала съм го това приложение,не съм го ползвала. Може ли линк?
П.с. личният ми опит - след една фейсбук публикация и активна намеса на активисти, се задействаха нещата светкавично и се ремонтира опасно съоръжение. Месец след това получих отговор на мейла,който преди това бях пратила,че районния кмет разпорежда да се вземат мерки по случая,който вече беше решен.

Общи условия

Активация на акаунт