Къде в Пловдив??? - 97

• 32 951
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за насоките по моето питане за винетката.
Купих вчера, седмична, но за в бъдеще ще имам впредвид това, което писахте.
Просто за момента шофирам само в града и не ми се беше налагало да купувам.

# 616
  • Пловдив
Моля ви дай те контака, за да питам как стоят нещата с изнесените рутуали и сватбените снимки в Античния.
На контактите дадени в общината не ми отговарят.

# 617
Момичета, знаете ли дали може да се стигне до Джъмбо? От Пещерско до кръговото май е затворено. Ако може от къде се минава?

# 618
  • до най-прекрасния мъж
Може, има табела, че за клиенти на Метро и Джъмбо се пропускат коли. Видях я на кръговото на Пазарджишко, обаче.

# 619
Излиза се от града през бул. България и Пазарджишко, на кръговото с околовръстното се минава и до Метро, и до Джъмбо.

Някой знае ли кога ще приключи ремонтът на рибния щанд в Метро 1, защото в началото на септември казаха две седмици, а месецът свърши. Искам да ми смелят месо, но ще може чак, когато заработи щанда за месо, с обслужване.

# 620
Няколко пъти ходих до Джъмбо и все беше спокойно, нямаше много коли. А то хората не знаели, че може да се стига до там. Наистина има преграда на изхода на колелото, но са оставили място колкото една кола да мине.

# 621
А някой знае ли кога ще приключи ремонта на оковръсното?
Уж бяха казали края на септември...

# 622
Въпрос. Да сте виждали някъде настолни часовници със светещ циферблат? Моя в спалнята изведнъж започна да избързва с около час за денонощие, без да е спирал тока и с хубава, нова 9V батерия. Последно в подлеза на Централна гара съм виждала, но ми е много далеч и не е удобно паркирането  Нещо по центъра или в Кършияка.

# 623
  • до най-прекрасния мъж
Знам, че питането не е за тук, но в темата с белия списък за майстори не ми отговориха. Трябва ми майстор или фирма за външна изолация на къща. Има из интернет координати, но ми трябва някой изпробван и с добри отзиви. За къща край Пловдив е питането, не е далече.

# 624
Моля ви дай те контака, за да питам как стоят нещата с изнесените рутуали и сватбените снимки в Античния.
От Гугъл

Домът на младоженците в Пловдив се намира в самия център на града, на ул. „Христо Г Данов“ 34, до Дондуковата градина. Уикипедия
Намира се във: Дондукова градина
Работно време:
Отворено ⋅ Ще затвори в 17:00 ч.
Телефон: 087 954 9630

# 625
  • Пловдив
От Гугъл

Домът на младоженците в Пловдив се намира в самия център на града, на ул. „Христо Г Данов“ 34, до Дондуковата градина. Уикипедия
Намира се във: Дондукова градина
Работно време:
Отворено ⋅ Ще затвори в 17:00 ч.
Телефон: 087 954 9630

Да...Домът на младоженците е лесен, въпроса ми може би не беше коректо зададен.
Трябва ми контак на Античен театър, за да видя как стоят нещата с организирането на сватба там.Вече ми  дадоха контакти на Общинско предприятие “РАДОСТНИ ОБРЕДИ”.

Благодаря.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:19 от akashy_87

# 626
Античния театър се стопанисва от Старинен Пловдив http://oldplovdiv.bg/
ценоразпис

# 627
Някой сменял ли е букса за зареждане на телефон? Препоръки за място където да отида утре?

# 628
Сменях на дъщеря ми, но пак има проблем. Кло има координати на друг сервиз.

# 629
От дясната страна на стълбите на Дом на културата Борис Христов. Реално е на Авксентий Велешки, но не знам дали ще работи утре. На дъщерята телефона отказваше да се зарежда. Мислех, че е от буквата. Оказа се, че само е разпоена някаква връзка към захранващия блок. Стана бързо, но ходих през седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт