Мека мебел - тема 9

• 61 797
  • 455
  •   1
Отговори
# 450
ние сме с модулен на фейдом. доволна съм, но са скъпички техните. имат различни серии. някои са със свалящи се калъфи (за мен това беше важно).
за 5 години 3-4 пъти сме сменяли конфигурацията, прала съм калъфите няколко пъти. леко е поомекнал, но се ползва постоянно, а последната година и зверчето подскача по него.
удобен е и за сън (за гости, следобедна дрямка, или ако някой инцидентно реши да поспи на спокойствие в хола).

# 451
  • София
Имат ли къде да се видят на живо диваните им?

# 452
  • София
Фейдом май нямат за сън.
Аз гледам едни турски, мисля даже да ходя до Одрин да ги видя. Барабар с доставка и гаранция на по- малко от 50% от цената тук.
На мен ми трябва голям ъглов, тройка плюс четворка, цените почват от 4К евро.

# 453
feydom.bg
имат магазин(и) с мостри.. консултантите им бяха много полезни, включително разместваха модули, за да видим кое как става и как изглежда на живо... имат най-различни цветове и няколко вида дамаски.

ние ходихме в магазина на ляпчев.

# 454
  • София/Севлиево
Нашият е Гала,мисля производство на Паралел(Zona for home)- голям и удобен за спане.Взехме го като бях бременна с малкия и голямо обикаляне и търсене падна.Магазинът,от който го купихме,се намираше в Дружба(София-уточняван,че поне още в два града има Дружба),но ги има на сайта им.

# 455
  • Sofia
Feydom стават за сън чрез конфигуриране. Потвърждавам, че са супер любезни в магазина и е много полезно да се посети.

Общи условия

Активация на акаунт