🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 61 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Имам достъп до ВК, например виждам тази страница на Джан, но за линковете нямам идея защо не работят..

# 481
Ооп, Бирсенка е писала за нашия по нощите! Heart Eyes Grinning
Жената с 2-3 думи е обяснила как стоят нещата! Так-так! Hands V Grinning

Детективската драма на Джан Яман счупи рекорда по рейтинг в Италия

Джан Яман продължава да върви от успех към успех в актьорската си кариера в Италия. Детективската драма "Viola come il mare", в която Яман споделя главната роля с Франческа Килеми, стартира излъчването си по канала Canale 5 в Италия снощи. Сериалът постигна успех с рейтинг от 20,4, което се счита за рекорд за Италия. Рейтингът от 22.7 от време на време показа още веднъж размера на фен базата на известната звезда. Яман, чийто договор е подновен, е в ефир, а в момента се готви да отиде на снимачната площадка на сериала "El Turco" в Унгария. Един от нашите награждавани режисьори Улуч Байрактар ​​и един от нашите успешни оператори Tolga Kutluay ще заснемат сериала, който ще бъде заснет за Disney Plus. Грета Феро ще придружава Яман като партньор в сериала.

от Birsen Altuntas 1 октомври 2022 г
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamanin-polisiye-dizisi/9850/

Имаме си ново име! Толга Кутлуай - Oператор.
(Karadayi, Adini Feriha Koydum, Içerde, Çukur, Üç Kurus)
СУПЕР! И с оператора ударихме бинго! Hands Ok Hand

П.П. Сега ще погледна новите актьори от каста на Ел Турко, може да са качили нещо Simple Smile
Вчера и днес не съм ги преглеждала, заради еуфорията покрай Виолата.
Ако има нещо интересно, ще допълня.. Simple Smile

# 482
Добро утро,момичета!

Грозде Heart,благодаря за инфото! Flowers Rose
Да вметна,чеТолга Кутлуай е бил оператор на сериалите,чиито режисьор е Улуч Байрактар.Така,че може да си работят в екип.Гледала съм ги всички с изключение на ''Три куруша'' и са на Ay Yapım с продуцент Керем Чатай,също с някои изключения.

...Грета Ферро IG Story...

Операторът на ''El Turco'' Толга Кутлуай със съпругата си в Будапеща...

Желая ви приятна и спокойна неделя!

# 483
Добър вечер, рагаци! Simple Smile

И такаа.. Бирсен ханъм повторно потвърди партньорката! Не познавам Грета изобщо, не съм я гледала никъде, освен в няколко откъса от филма "Произведено в Италия", където има главна роля. Тя е млада, красива, предполагам талантлива и според био-то й със значителна учебна програма.. Платформа като тази (Дисни), за такъв амбициозен проект, със сигурност нямаше да се свърже с нея, ако не беше подходяща!
В моите очи, тя има една такава различна, нетипична моделска красота, с една дума: бамбашка е! Hands V Тя е естествена (без пластмаса) - вече рядкост в бранша (не е близначка с повечето си колежки)! Grinning  А красивите й изразителни, големи, зелени очи са впечатляващи! В един от откъсите, които гледах, говори на подиума и погледа й направо пронизва.. Nature Zap Тя притежава най-важното за този бранш - запомняща се външност.. Hands Ok Hand
И тъй като Джан си е "запомнен" по призвание.. като добавим и (меко казано) завладяващата му красота, смятам че от тях ще се получи една страхотна двойка! Hands Ok Hand Heart Eyes

--------------------------------------------

Вчера изгледах двата епизода на Виолата и много ми хареса - върви като вода.. лек и забавен е! Сериала е привлекателен, именно заради красотата и излъчването на двойката, техните спорове, постоянно заяждане и разбира се двузначните погледи, които си хвърлят - хем критични, хем от тези специалните, сещате се Wink Grinning
Те са много красива двойка във всеки смисъл! Който не е успял още да гледа Виолата, помни във Венеция каква изключителна красота и класа лъхаше от тази двойка.. каква харизма, интелигентност, талант, хармония .. и какъв потенциал! Heart Eyes Така че със сигурност гледайки тази двойка, ще се наслаждаваме на красота.. и ще се забавляваме с техните непринудени, саркастични подмятания и спорове, които тепърва ще се засилват, колкото повече се сближават.. Grinning Не им разбирах диалозите, но само като им гледах физиономиите и мимиките ме напушваше на смях Grinning Надявам се, (с превод ) закачките им да са остроумни, а доколкото разбрах, позволявали са им понякога да импровизират, така че смеха ни е гарантиран! Joy Оо, а пък двойката Франческо-Тури са отделна работа..  допълнителна доза смях ще имаме с тях двамата! Joy Джовани е страхотен, изпълнява си ролята перфектно, а най-големия му коз е, че физиономията му е ала Мистър Бийн Sunglasses (без да казва или прави нещо, си има смешно изражение на лицето) Joy Киара Трон също се справя перфектно с непукизма и темерутщината на героинята си Тамара Joy Абе образи да искаш в този сериал.. барабар с инспектора! Joy
По случаите с убийствата схванах съвсем малко, само основното, така че за тях си трябва превод..

Вижте ги бее... Heart Eyes Joy
хем са балсам за очите ми Heart Eyes Revolving Hearts хем ме избива на смях.. Joy
Още колко ще има да въздишаш Виоло... Joy Joy
Абе жена, дръж се малко на положение бе, тц. тц, тц... Rolling Eyes Joy

(ама я разбираме напълно!) Joy

Grinning пуснете си да чуете въздишката със звук:
Joy https://twitter.com/EKhelenamerica/status/1576314890448502784 Joy

-----------------------------------

Злате Heart и Байрактар е вече в Будапеща (отдясно на снимката), вляво са с-во Кутлуай : ))
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:00 от grozdence.

# 484
Там, където отива Виола с тези въздишки, ние се връщаме Joy

П.с. вече почнах да свиквам с Грета. Както знаете хич не я харесах на първо четене.

# 485
Няма проблеми Елке, ако някоя Джанова рагаца не успее да "свикне" с Грета, ще вземат друга .. Joy
Може би затова още не я обявяват официално, защото ни изчакват да "свикнем".. Head Band Joy

Нова ИГ публикация от Уил Кемп - снимал се е с Педро.. Animal Horse
Изглежда Педро е бил конче и на Александър Simple Smile

Да ви припомня Джан с Педро (че са ми под ръка) Wink Grinning

Нова ИГ публикация от Грета, с надпис:

Вижте го Уил, от наш'те ще да е.. Joy
Той най-вероятно ще е другарчето на Джано (като Анъл и Джовани) Joy Joy

============================

П.П. Снощи свалих това Стори от Грета.. и докато обикалях по останалите профили на актьорите от каста, съм заспала Sleeping Grinning

Скрит текст:

Както разбрахме от Джан, от тел. разговора му с RTL, в петък е бил старта на снимките Simple Smile
Нашето момче дано е оздравяло вече.. Confused Flowers Four Leaf Clover и да почва и той! Heart

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 00:36 от grozdence.

# 486
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не ми остава време да пиша, но ви следя изкъсо.
Страхотен успех на старта на Виола-та, на Джан и на Франческ.! Хайде, ей така, до последния сезон да ни глезят!
И дано много успешен да стане и Ел Турко.

Не се разбирам с Контакта, ама хич. Ако мернете сериите на Виолата някъде на руски или български, пуснете тук един линк, моля.

# 487
БОМБА, БОМБА на хоризонта, рагаци! Misc Bomb Misc Bomb  
Има движение по Сандокан!
Heart

Джан се умълча напоследък..
А когато той мълчи, светът трепери..... Wink Joy

( а хейтърите хвърлят боб, хаха Joy )

Няма спирачки Джано-Италиано! Nature Zap Nature Boom
Изненада след изненада ни поднася, проект след проект.. Flushed Grinning
Направо ще ни побърка хептен този човек.... Joy

1. Сега сме като луди с Франческо Joy наслаждаваме се на Виолата Heart Eyes
2. Ел Турко е в ход.. като се покаже Балабан, тотално ще откачим Joy
3. Сандокан се подготвя..... а той (Тигърът от Малайзия) Nature Fire вече ще е нашият КРАЙ......... Joy Joy
Не знам за вас, рагаци.. но аз се изморих от Джан! Head Band Joy

Нова ИГ публикация от Доменико Сика!! Nature Fire Animal Tiger2
(видях този пост в ТТ -> https://twitter.com/CYworldteam/status/1576668958731554816
последвах Доменико и директно от първоизточника ви скрийншотвам)

Скрит текст:

-----------------------------------------------

Доменико Сика, отговарящ за производствения дизайн на Ел Турко,
също така, подготвя и Сандокан!! Hands V

Скрит текст:

Профи, руският превод е готов вече, но засега може да се гледа само с/у такса.
Предполагам, че тези дни нашите момичета ще направят Бг. превод Simple Smile
Скрит текст:

Елке, да видим как/дали ще "свикнеш" с Мариана.. Thinking Joy

================================

Още материал ви нося Simple Smile и лягам да спя вече! Grinning
Той човека качва по нощите, ама там където е той, би трябвало да е ден.. Thinking (из нощните размисли на гроздето) Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 05:03 от grozdence.

# 488
JoyJoyJoy

Във всеки екип трябва да има по един такъв образ, за да може Джан да има другарче в базиците Grinning нямам търпение да видим дали този Уил наистина ще стане "брат" на Джано Thinking

Вижте го Уил, от наш'те ще да е.. Joy
Той най-вероятно ще е другарчето на Джано (като Анъл и Джовани) Joy Joy

Отделно наистина Джовани с тази физиономия няма нужда да говори, напушва ме на смях само като го видя Smiley Прав беше, че той е Красивият и е звездата на сериала Joy

За Грета... чета, че и много други се опитват да свикнат с нея, та се успокоявам, че не съм само аз Joy

За Мариана... коя беше тази? Grinning като разберем някой ден, курбан ще направя Joy

П.с. като казах "брат", скоро няма ли да има нещо на Долчетата, брат Микеле ми липсва Joy

# 489
Добро утро,момичета!

Да ви е сладко кафенцето, усмихнат деня, добро настроението
 и успешни начинанията! Спорна нова седмица!
CoffeeFlowers Fallen LeafFlowers Maple LeafCoffee

Благодаря за снимките и инфото с превод! HugFlowers Rose
Радвам се,че има раздвижване и около Сандокан.
Очаквам превода на Виолата...

Приятен понеделник!

# 490
Късен привет, рагаци! Simple Smile

ИГ Джан Sunglasses

"♈️ Viola Come Il Mare ♈️
В очакване на 2-ри епизод 🌪
Петък | Първа вечер | Канал 5"  

Notes https://www.instagram.com/p/CjQALCFgOMZ/ Notes

и в ТТ (с по-голямо екранче) Grinning
Notes https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1576907544471404545 Notes  

-------------------------------------

Докато се появи руски или бг. превод, ни предлагат преразказ Simple Smile
Доволна останах, препоръчвам Hands V

От CAN YAMAN MEDIA:
📌 Viola Come ll Mare - епизод 1 в задълбочен разказ,
 можете да намерите на нашия уебсайт:

https://canyamanmedia.com/vcim_ep1/

----------------------------------------

Откъс към 3 и 4 еп.

F: Имам страст към неща, които нараняват.
V: Вярвам в любовта, искам любов и ще я намеря!
F: Успех!
V: Не ти прилича да имаш жени в къщата си.
F: Ти не знаеш нищо за мен.
(Фара се представя на Виола, която веднага забелязва белезите по ръцете ѝ)
V: Това не е връзка за една нощ, ти я криеш.
F: Стой далеч от тази история!

https://twitter.com/cyfanpage_ita/status/1576948055982895104

---------------------------------

Пуснали са две промота към еп. 3 и 4 Simple Smile

Промо 1 (англ. суб.)
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1576986349285961730

Промо 2 (англ. суб.)
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1576990106111471616

Joy Нарани ли се? Не! Joy
https://twitter.com/EKhelenamerica/status/1576404427107438592

Joy Ох, не мога да спра да се смея Joy (и да си пусна поста) Joy

https://twitter.com/EKhelenamerica/status/1576404427107438592

Офф, кога кога ще дойде петък? Rolling Eyes Grinning

--------------------------------------

Джан Яман се нарежда на 2-ро място 🥈сред всички турски актьори и актриси,
в седмичната класация на IMDB, започваща на 03/10/2022 г.
Той е номер 3801 от 11 милиона артисти, проследявани по целия свят.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:21 от grozdence.

# 491
Добро утро,момичета!

"Не мрази. Не съди. Живей просто. Очаквай малко. Давай много. Винаги се
усмихвай.Обичай. И най-важното: Никога не губи вярата си."
CoffeeFlowers Fallen LeafCoffeeYellow Heart

🆕 🆕 🆕
от Lux Vide
Виола (Франческа Килеми) се мести в Палермо и става криминален редактор на местния вестник. Тя винаги е имала „суперсила“: свързвала е емоциите, които хората изпитват с цветята.
Подарък", който ще й бъде полезен, когато започне работа с главен инспектор Франческо Демир (Джан Яман).

Желая ви приятен есенен ден!

# 492
Редактирам се, защото ви нося доказателство коя е най-силната психически жена в света! Джан да тръгне да я целува, а тя да се дръпне!! Но, разбира се, тази жена е измислена героиня... иначе няма друго обяснение Joy

Грозде, благодаря, че сподели преразказа на епизод 1 Hug Тъкмо гледам първа серия и адски много се бях изнервила, че не разбирам каква е връзката между журналиста и убитата... да не говорим, че механика и журналиста адски много си приличат с тези къдрици, мислех, че е един и същ човек Joy Абе.. отивам да вадя разговорника по италиански Grinning

# 493
Стана известно, че продуцент на новия проект на Ай Япъм за платформата Disney+, наречен „Турчинът“, ще бъде носителят на награда „Еми“ Доменико Сика.
 Главните роли ще бъдат изиграни от Джан Яман и Грета Феро.
 Сериалът по сценарий на Керем Дерен и режисиран от Улук Байрактар ще разкаже историята на Хасан Балабан, т.е. турчина!
#ДжанЯман#Турчинът

Един красавец Ви водя!!
Обаче,не мога да кажа същото за ГГ-ня!!
Ще го обича ли този мъж,щего бие ли???
Много мъжкарана някак си!
Дано да ме опровергае!Все пак Дисни си разбират от работата!!

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 16:46 от usmivkata20

# 494
Елке Hug разбира се, че е измислена Grinning иначе кой ще бяга от "на хляба мекото" дъще... Rolling Eyes няма да се заблуждаваме сега! Joy

Усмивке Hug в тази статия има някаква обърквация Rolling Eyes
Доменико Сика го дават че ще е: "Series Production Design by Domenico Sica", а продуценти са Ай Япъм: "Series Produced by Kerem Çatay - producer" и "Suzan Güvertе - executive producer"https://www.imdb.com/title/tt19079130/fullcredits/?ref_=tt_cl_sm
За Грета има и други които мислят като теб, четох доста коментари Simple Smile Аз я харесвам, а Елка "свиква" с нея в момента Grinning Засега никой не знае, какъв характер ще е героинята й Simple Smile Ще видим.. дано екипа, са направили правилния избор!

Ново Стори от Джан - отново се закача с Мис Италия Joy

Notes https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1577279584180924416 Notes

---------------------------------------

И нова публикация от Джан Sunglasses

“Francesco Demir” | Viola Come Il Mare ♈️
Петък | Canale 5 📍

Notes https://www.instagram.com/p/CjSq853g6ff/ Notes

--------------------------------------------------

Нова публикация и от Доменико, този път от Камбоджа Hands V

Носителят на наградата "Еми" - дизайнер на продукцията Доменико Сика споделя местоположения,
като подписва снимките, на предстоящия проект "Sandokan"

Общи условия

Активация на акаунт