🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Наистина е обидно изказването, че са "пришили" сериала и Джан към Франческа. Много се напрегнах от тези думи. Ако не е Джан никой от България до Австралия нямаше да е чул за Франческа и за Лука Бернабей. Въобще не ги омаловажавам, но на всички е ясно, че с партньорството си с Джан разшириха мащаба си.

За Джан е важен профила му в ИГ. Ако не му дремеше, нямаше да маха хора и да трие снимки. Така си комуникира с феновете и изразява позиции. Със сигурност не е случайно махането на Франческа от приятели. Дали е маркетингов трик или някакъв раздор, определено му е важно на Джан щом го демонстрира в профила си.

# 736
Ели, ще ти отговоря точно така: Прочети внимателно интервюто с Лука, което Мони е донесла! Мони, благодаря, че го сподели! Flowers Rose Ей сега вече ми се ЗАТВЪРДИ мнението.. това което ви пуснах в спойлера. Даже съм бая, бая ядосана! От изказването на Лука разбирам, че сериала Виола е писан за Франческа, голямата актртиса с "много силно сценично присъствие".. Айде пък да не е така.. може да е много красива, умна, с прекрасно поведение извън екрана, но като актриса има мнооого хляб да яде!  Сега сещате ли се защо вкараха Джан.. да й подсили образа на коскоджамити му актрисата.. а и заради него е направена цялостна промяна на сценария, впоследствие.. Така че всичко беше направено за и заради Джан Яман. Джан просто се появи и те удариха големия джакпот! Нещо се е случило, което е подпалило нашия, и едва ли ще им ходи по свирката, доколкото го познавам! Струва ми се, че даже последните пет минути са вкарани сега в сериала (вмъкнати).. И това негово отпрашване с мотора преди финала ми говори много.. видяха му гърба окончателно и завинаги! Grinning

# 737
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели Hug, Грозде Hug
И какъв втори сезон биха скиприли без него?
А даже и да го скипрят, кой ли толкова ще им го гледа?

Аз за инстаграм продължавам да си имам едно наум. Там се въртят много маркетингови изпълнения и нито очаквам, нито вярвам на искреност.

# 738
Пак се върнах да го прочета за 10ти път това интервю. Какво ще видим в новия сезон:

Кризи около Виола, нови герои, които ще й помагат. Ново в работата й. Това е най-интересното. Сериозно? Joy Верно този не смята Франческо Демир в картинката. Божеее, ако наистина втори сезон не включва участието на Джан, не знам какво очакват да се случи JoyJoy Рейтинг около 0,02%  Joy

# 739
Рагаци, заповядайте в новата тема!

--> https://www.bg-mamma.com/?topic=1497098

за да обсъдим "проблема" там! Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт