🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Леле,как съм пропуснала снощи,че ме каните да сипя по едно!!!
Хич не съм разбрала!!!
Затова пък тази вечер, като съботно ще Ви сипя по едно,да ни е хубаво и весело!!
И на Олга ще сипя,ама галиба тя отдавна вече си е сипала и то не по едно!!Хахаха!
Наздраве,момичета на Джан!!
Бая,бая,бая да Ви е весела съботната вечер!!

# 691
Усмивке, това "рагу" само с бай Франчи се консумира, на балкон с тента в Палермо. Иначе си е най-обикновена турска мастика Joy

# 692
Усмивке, това "рагу" само с бай Франчи се консумира, на балкон с тента в Палермо. Иначе си е най-обикновена турска мастика Joy

Да,де,и ние с него!Пожелавам!
А,иначе,че е мастика,да наподобява!И на цвят го докарва!
Като не Ви харесвате питието,ще го сменя тутакси!
И на вкус, и на цвят за всяка от нас!

и Джанко наздраве Ви казва!!!

# 693
Рагаци, заповядайте! Но само по една студена "су" мога да ви почерпя!

Скрит текст:
и после ще "вечеряме"....

# 694
Аз, когато Джано  ме покани на "вечеря"..

# 695
Добро утро,момичета!

Сутринта лаптопа реши да ми прави номера и окъснях докато го оправя!

От Джан по случай празника на Турция,пуснато вчера...
🆕🆕🆕
IGstory Джан
Ден на турската република 🇹🇷

7 и 8 еп. с озвучка,заедно са на един линк...
https://vk.com/video/playlist/-181814029_79?section=playlist_79& … Fpl_-181814029_79
https://vk.com/sesdizi?z=video-181814029_456240403%2F710391ece35 … l_wall_-160927600

цялата колекция с руска озвучка
https://vk.com/video/playlist/-181814029_79?section=playlist_79

Желая ви приятна почивка в неделя!

# 696
Привет, рагаци!

Can Yaman IG Post  

Защо този надпис Джано......... Sob Broken Heart

---------------------------------------------

Първият сезон на Виолата е към своя край и очакванията за финала на сезона обещават да бъдат изпълнени с емоционално напрежение и обрати : ))

Нося ви малко подробности за финалния епизод Hands V

Виола като морето, напредва към последния епизод: журналистката използвана
като обект за изнудване

В последния епизод на фикцията с участието на Франческа Килеми и Джан Яман, излъчен в петък, 4 ноември по Canale 5, всички възли ще бъдат разплитани. Журналистката ще се срещне с много опасен човек, който ще я използва като обект на изнудване, а Франческо Демир ще разбере, че някой подвежда разследването му за трафик на хора.
Предпоследният епизод на Viola Come Il Mare ни остави с два страхотни обрата: първият се отнася до шокиращото разкритие на майката на Франческо, а именно, че той е син на друг мъж, вторият е първата среща между Виола и Дон Андреа, която завърши трагично.
В детайли журналистът Витале долавя негативна емоция у свещеника, отблъскване. Всъщност Дон Андреа с диви очи преследва Синьорина Витале по лош начин, крещейки, че не иска да знае нищо за нея. И така, какво ще се случи в последния епизод на първия сезон на Viola Come Il Mare?

Според очакванията журналистката няма да може да се отърси от разочарованието, което изпитва към Дон Андреа. Докато се чуди защо е в това състояние на ума си, тя ще се окаже заплетена в нов, мистериозен случай, който ще я засегне особено.
Това е Далила, момиче, чиито следи се губят отдавна. Разпитвайки баща й, Витале ще разбере, че мъжът никога не е губил надежда да я намери, прегръщайки я отново.

Междувременно главен инспектор Демир все повече ще се убеждава, че някой от районното е таен информатор на бандата, свързана с трафик на хора. По-късно Виола доверява на съседа си, че изчезването на Дария може да е свързано със случилото се с Фара.

Главен инспектор Демир, ще реши да последва интуицията на Виола Витале. Последният междувременно ще направи ужасно откритие относно произхода си.

Опасен човек използва Виола като обект на изнудване.

В желанието си да забрави тази болезнена подробност, репортерката ще вземе лекарства, за да прогони състоянието на дълбока прострация, в което е изпаднала. Тази ситуация обаче ще я накара да направи грешна и много опасна среща. Безмилостният мъж ще я вземе за заложница, за да я използва като обект на изнудване. Главен инспектор Демир ще направи всичко, за да я спаси.

https://it.blastingnews.com/tv-gossip/2022/10/viola-come-il-mare … to-003581321.html

Злате Hug благодаря за линка с озвучката на 7 и 8 епизод Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 18:21 от grozdence.

# 697
Грозде, благодаря за подробностите за финалния епизод, ще ни държи в  напрежение.
Но, аз очаквам да видя това :Kissing Heart

# 698
лелее Open Mouth това го бях забравила Мони Hands V Ами ще трябва да я покажат тази сцена в последния епизод! Ако не я покажат, знаете ли какво ще се случи??  Всички ще кажат, че това се е случило в почивките (демек в реала) Joy и Франческа милата ще бъде "разпната на кръст" от лудите, както са озверели в момента от потайните номера на Дисни Joy

A той дали е неясно, колко секси затворник е...?! Grinning Animal See No Evil Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 19:25 от grozdence.

# 699
Веднага заминавам като личен надзирател в Будапеща Joy Иначе странно си е озаглавил снимката. Защо ли се чувства затворник? От Дисни да не са му забранили да излиза, да не издава нищо за сериала...

Изгледжа последните серии ще бъдат доста интересни. Чудя се кой ли може да е предателя от полицията.. Ние знаем само Тури и Санто. Абсурд просто Тури да е предателя Scream Усещам, че тази целувка ще е в последните 5 минути на 12 серия и ще ни оставят с отворена уста за септември 2023 Sweat Smile

# 700
Аз мисля, че предателя ще е точно Санто! Той нали спираше Франческо да се занимава с този случай.. нашия си  разследва нелегално. Санто не познава Фара и е нямал контакт с нея, откъде знае, че гривната е от сестра й, ей това се чудя? Може да подслушва дома на Франческо.. Мисля си също, че Фара е жива и Санто я е скрил/отвлякъл, защото знае много.. И ако Франческо му е споделил, че Фара го търси (по телефона) и иска да му предаде информация, стария е взел мерки..

Доменико също ми е много съмнителен, може би Демир го подозира.. той преди е разследвал този случай и е навътре в нещата, затова и нашия се договаря с него - уж да си сътрудничат и му прави капан!

Друг вариант: Франческо подозира Санто! Знае, че Доменико е наясно с този случай и за това го моли за помощ.. Санто е "голяма риба" и на нашия му е трудно да го "пипне" сам. Най-вероятно прокурора се занимава с този случай отдавна. Доменико пък има инфо/факти  от старите разследвания....

Абе в крайна сметка дано младите се залюбят, та дори и да е в последните пет минути! Revolving Hearts Това сега ми е дерта! Joy

# 701
Хахахах, хвана го бай Санто на местопрестъплението Stuck Out Tongue Winking Eye Да, наистина откъде знае, че гривната е на сестра й. Аз съм сигурна на 99%, че Фара е жива. На мен пък не ми е дерт да се залюбят младите, то е ясно Grinning на другите истории искам да разбера каква е развръзката. Аз изгледах първата серия от снощи. Тамара чу, че репортерчето е влюбено в нея и веднага инсценира, че е с някой друг. Много ме ядоса. Пък той толкова да е мил с нея. И Виола видя, че Тамара изпитва вълнение в негово присъствие, ама що се дърпа сега! Дано и те да се съберат. Ама за бебе-рагацино ми стана жал... няма ли някоя добра женичка да му намерят Grinning ще ми липсва!

# 702
Рагацино да си намери някоя ученичка и да си хапват кроасани под портокаловите дръвчета! Grinning Ама той бая се беше вживял в тази връзка, иначе беше много благ, винаги усмихнат, някак си скоклив и нетърпелив Joy ЛАПЕ с една дума! Joy Аз се чудя, защо не се възползваха от тези моменти, в които бебе-рагацино заварваше фиданцатата си с комшията Joy и да бяха вкарали смешни диалози и как малкия се сърди хаха Joy
На Тамара историята с онзи канцеларски мишок не ми е интересна! Шефката и тя се е прехласнала по този Доменико.. той иначе ми е много приятен на външен вид, има хляб в него! Ее, като застане до нашия малко олеква, но то с всички се поучава така.. Joy

============================

Някоя рагаца е избистрила картината Nature Fire Heart Eyes
Ееех, живот......... Перке, перке, перке?! Cupid Перке другите имат такава гледка, а под моя прозорец има само един трафопост и безброй боклуци.. Grinning

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:30 от grozdence.

# 703
Misc LoudspeakerMisc LoudspeakerMisc Loudspeaker

ЕПИЗОД 7 С БГ СУБТИТРИ

https://ok.ru/video/3845957618237

# 704
Добро утро,момичета!

Довиждане октомври!
Честит Хелоуин на празнуващите!

Благодаря за поредния БГ превод на Виолата! Flowers Hibiscus

🆕 🆕 🆕 📸
Джан, Будапеща 30.10.22.

https://twitter.com/Berna71164899/status/1586961744563421185
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456246552%2F57a … l_wall_-199343470

Приятен ден и лека седмица!

Общи условия

Активация на акаунт