Ели, мерсаж за линка на преведения епизод
нашите момичета, които правят преводите са страхотни! 
От линка с видеото, което Злати
ни е донесла виждаме, че все пак Джан не е сам и под балкона на хотела си има компания
Редовните гатанки/пъзели на Джано, особено напоследък са все такива.. подхвърля ни ги едни кратки, половинчати, двусмислени.. ако вземем да навързваме посланията му, става хептен голямата обърка
но най-хубавото е, че не изчезва съвсем от радара
За последната снимка "моят затвор" в ТТ има версия, че "Джан скучае, защото е изолиран и съвсем сам в луксозен хотел 5*, а останалият актьорски състав е настанен в друг хотел". Ами не е честно! Така те имат възможност да общуват извън снимките, освен това си излизат по заведения, разхождат се из града и снимат забележителности, oнзи ден гледах Керън О'Райли, Грета Феро и Сай Бенет ядат бургери навън заедно.. Грета в събота си летя до Италия, даже писа, че си е изгубила багажа (два куфара) и че не била заслужавала това да й се случи..
Ясно става от последните му постове, че не му се нрави тази изолираност.. Джан е много социален и общителен и това изглежда бая му тежи.. Дисни със сигурност са се застраховали в договора със специална точка с/у Джановите тълпи, които вървят след него като опашка
Будапеща не е Палермо и Дисни не са Лукс Виде!

Но да вярваме в най-доброто, Джан изкачва поредното стъпало нагоре.. скорпионът в него говори - той обича да предизвиква себе си и мисля, че му е интересно въпреки всичко!
Аз пък имам и друга версия: може надписа да е конспирация.. искал е да пусне снимка и се е чудил как да я надпише
играй си с думите, като така намигва и флиртува с рагаците си
знаем, че чете коментари и ги вижда как са унили и изнемогват напоследък
Прочетох мн. забавни коментари
например някои мислят, че се е обърнал с гръб, защото имал бил сълзи в очите
Други пък: бил под ключ
а има и такива: дано не му вземели телефона..
Ами, посмях се доста, вероятно и той се е забавлявал да ги чете

====================
Има ново промо

Тамара казва на Демир, че Виола е изчезнала и не отговаря на телефона..
с англ. суб. ->https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1587058804419710979

Опасна ризка има 

така лека-полека без да се усетят откъде им е дошло.. ще вдъхнови и славянските моми! 

"Казват, че за красивите неща е нужно търпение, изразходвахме много от него, но в крайна сметка вашата усмивка беше най-красивата награда, която можеше да ни даде тази кратка почивка. Благодарим ви безкрайно за добрината, която винаги показвате. Аз също използвам случая да успокоя всички за вашето здраве и да ви напомня, че можете да четете и пишете много, но много често повечето от тях са плод на фантазията на тези, които по една или друга причина го намират за законно да дават лоша информация. Знаем, че при вас всичко е наред, а сега и ние сме много по-добре. Обичаме ви."

явно това му е липсвало през последните дни!