Ели, мерсаж за линка на преведения епизод

От линка с видеото, което Злати

Редовните гатанки/пъзели на Джано, особено напоследък са все такива.. подхвърля ни ги едни кратки, половинчати, двусмислени.. ако вземем да навързваме посланията му, става хептен голямата обърка

За последната снимка "моят затвор" в ТТ има версия, че "Джан скучае, защото е изолиран и съвсем сам в луксозен хотел 5*, а останалият актьорски състав е настанен в друг хотел". Ами не е честно! Така те имат възможност да общуват извън снимките, освен това си излизат по заведения, разхождат се из града и снимат забележителности, oнзи ден гледах Керън О'Райли, Грета Феро и Сай Бенет ядат бургери навън заедно.. Грета в събота си летя до Италия, даже писа, че си е изгубила багажа (два куфара) и че не била заслужавала това да й се случи..

Ясно става от последните му постове, че не му се нрави тази изолираност.. Джан е много социален и общителен и това изглежда бая му тежи.. Дисни със сигурност са се застраховали в договора със специална точка с/у Джановите тълпи, които вървят след него като опашка

Но да вярваме в най-доброто, Джан изкачва поредното стъпало нагоре.. скорпионът в него говори - той обича да предизвиква себе си и мисля, че му е интересно въпреки всичко!
Аз пък имам и друга версия: може надписа да е конспирация.. искал е да пусне снимка и се е чудил как да я надпише

Прочетох мн. забавни коментари

Ами, посмях се доста, вероятно и той се е забавлявал да ги чете

====================
Има ново промо

Тамара казва на Демир, че Виола е изчезнала и не отговаря на телефона..
с англ. суб. ->https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1587058804419710979