🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Hands V
Привет, рагаци! Simple Smile

Ели, мерсаж за линка на преведения епизод Kissing Heart нашите момичета, които правят преводите са страхотни! Heart

От линка с видеото, което Злати Kissing Heart ни е донесла виждаме, че все пак Джан не е сам и под балкона на хотела си има компания Wink Grinning

Една от унгарските тренировки Nature Fire
Notes https://twitter.com/MexicoCanYaman/status/1586840107847282688 Notes

Редовните гатанки/пъзели на Джано, особено напоследък са все такива.. подхвърля ни ги едни кратки, половинчати, двусмислени.. ако вземем да навързваме посланията му, става хептен голямата обърка Rolling Eyes Grinning но най-хубавото е, че не изчезва съвсем от радара Hands Ok Hand

За последната снимка "моят затвор" в ТТ има версия, че "Джан скучае, защото е изолиран и съвсем сам в луксозен хотел 5*, а останалият актьорски състав е настанен в друг хотел". Ами не е честно! Така те имат възможност да общуват извън снимките, освен това си излизат по заведения, разхождат се из града и снимат забележителности, oнзи ден гледах Керън О'Райли, Грета Феро и Сай Бенет ядат бургери навън заедно.. Грета в събота си летя до Италия, даже писа, че си е изгубила багажа (два куфара) и че не била заслужавала това да й се случи.. Grinning
Ясно става от последните му постове, че не му се нрави тази изолираност.. Джан е много социален и общителен и това изглежда бая му тежи.. Дисни със сигурност са се застраховали в договора със специална точка с/у Джановите тълпи, които вървят след него като опашка Grinning Будапеща не е Палермо и Дисни не са Лукс Виде! Misc Hammer Grinning
Но да вярваме в най-доброто, Джан изкачва поредното стъпало нагоре.. скорпионът в него говори - той обича да предизвиква себе си и мисля, че му е интересно въпреки всичко!

Аз пък имам и друга версия: може надписа да е конспирация.. искал е да пусне снимка и се е чудил как да я надпише Grinning играй си с думите, като така намигва и флиртува с рагаците си Grinning знаем, че чете коментари и ги вижда как са унили и изнемогват напоследък Grinning

Прочетох мн. забавни коментари Grinning например някои мислят, че се е обърнал с гръб, защото имал бил сълзи в очите Joy Други пък: бил под ключ Grinning а има и такива: дано не му вземели телефона.. Grinning
Ами, посмях се доста, вероятно и той се е забавлявал да ги чете Grinning

====================

Има ново промо Hands V
Тамара казва на Демир, че Виола е изчезнала и не отговаря на телефона..
с англ. суб. ->https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1587058804419710979

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:46 от grozdence.

# 706
Редувам Гроздето

Ще бъда твой важен приятел. По-важен от приятел, нали?  🤣

https://twitter.com/Mariagenn59/status/1586323871351050246?cxt=H … WjMDQqYDK4IMsAAAA

# 707
Мони, благодаря! Hug

Какво ще се случва тук... People Eyes

Джан Яман на корицата на телевизионно списание във връзка с предстоящата премиера
на "Viola Come il Mare" в Чехия, с името "Colors and Palermo":
"Правя всичко със сърцето си!"

Скрит текст:

Сюзън е във Виена, може би ще се местят да снимат и там..

Сторита от екипа
Скрит текст:

П.П. Аз днес цял ден тичам по задачи, сега ще погледна за новости или нещо интересно ако се е случило и ако има ще допълня Simple Smile

# 708
Хайде и аз да редувам Гроздето Hugдокато чакам началото на онлайн гледане на сериал!
Сега започват с 1 час по-рано и сме заедно с Т-я.

🆕🆕🆕
от Fiction Mediaset

# 709
Пакост или лакомство?
Честит Хелоуин, рагаци! Grinning

Кой има нужда от костюм?
Не съм аз! Joy Joy

Злате, мерси! Hug Страхотни промо снимки си ни донесла! Revolving Hearts

Намерих "лудата" яка музика на Джано (от видеото в колата със спящият ни красавец) и ви я нося! Hands Ok Hand
Наистина действа приспивателно Grinning пробвайте, затворете очи..  Sleeping Joy
Елке Hug за теб специално! Joy

# 710
Joy

На Джано костюма е най-хубав Joy

Иначе... когато искаш да се маскираш като Джан Яман...

# 711
Добро утро,момичета! !

Честит ни нов месец! С пожелания за здраве и сбъднати мечти.
Да се насладим на кафенцето и се усмихнем на новия ден. Flowers Maple LeafCoffeeFlowers Fallen Leaf
Здравей, Ноември! Yellow Heart

1 ноември - Ден на народните будители!
             Честит празник!
BooksFlowers Rose

Промото за новия епизод в петък....
Viola come il mare - Venerdì 4 novembre, in prima serata su Canale 5

https://youtu.be/HIdwjB-91EI

Красив и щастлив есенен ден!

# 712
Късен привет, рагаци!

Джано нагизден от долчетата Sunglasses Wear Crown Nature Star
отново ни атакува по вечерно време....

ИГ публикация @/canyamanmaniaofficial

"Can Yaman
Total look @/dolcegabbana
Photographed by @/riccardoghilardi"

Роберто преди час публикува красиво Стори от Будапеща, може би са на разходка с Джан Simple Smile
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456246576%2F9be … -199343470_196472

# 713
Тъкмо идвам със същата фотка Stuck Out Tongue Winking Eye Опасна ризка има Simple Smile

Иначе Джано е рожденик скоро, да не се забравили, ей! Grinning

# 714
Привет!

ЕПИЗОД 8 С БГ СУБТИТРИ

https://ok.ru/video/3852906203709

# 715
Добро утро,момичета!

Кафенцето ухае ароматно и ни събужда за новия ден.Да го започнем
   с положителна нагласа и изпълним с обич и доброта.
CoffeeFlowers Fallen LeafYellow Heart

Мони Hug,благодаря за линка с новия превод!Тъкмо вчера изгледах 7 еп.!
Благодарности и на екипа заел се с превода и субтитрите! Flowers Bouquet

🆕🆕🆕
𝕱𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊𝖘𝖈𝖔 𝕯𝖊𝖒𝖎𝖗 Heart

✅ По случай рождения ден на Джан Яман,Can Yaman Media организира в Twitter събитие за набиране на средства за сдружение "Can Yaman For Children"! Събитието ще се проведе от 7 ноември до 8 ноември,
 а пожеланията за подкрепа и любов също са добре дошли.

Приятна сряда ви желая!

# 716
Късен привет, рагаци!

Мони Hug благодаря за линка на преведения епизод!
Благодарности и на прекрасните ни преводачки! Revolving Hearts
Злати Hug

NEW IG @/primalovetv
Първи кадри на Виолата като "Barvy Palerma" за Prima Love TV с чешки дублаж Hands V Grinning

"🤫 Първият вкус на историята е тук!
Как ще се разбират привлекателната репортерка и горещият детектив? 🕵️‍♂️ 📔
Наистина ли противоположностите се привличат? 🔥
📺 новата романтична поредица Цветовете на Палермо на 14 ноември по Prima LOVE! 💕"

--> https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1587841436405440512

------------------------------------------------------

"Can Yaman се завръща! Секси както никога досега в нов романтичен сериал"

Така медиите в Словакия обявяват премиерата на сериала "Мистър Грешен" Hands V

Бооже, тези пък! Rolling Eyes Направо обидно писание е това! Open Mouth Joy
Къде Джано не е бил достатъчно секси, какви глупости пишат?? Head Band Joy

Усещам, че Джан скорострелно завладява и славянските държави.. Simple Smile Както в Италия и Испания е номер едно и средиземноморските рагаци попадат в остра хипноза при появата на образа му Head Band Sweat Smile така лека-полека без да се усетят откъде им е дошло.. ще вдъхнови и славянските моми! Wink Joy

# 717
Аз пък харесах е как на чешки "ноември" - "листопад" Joy Не е лъжа! Joy Само дето специално 14 ноември може да го преимениват на "сърцетуп" Grinning

А какво стана с Мистър Грешен в България? Нали щеше да почва по БТВ май, не съм видяла и чула още нищо официално.

# 718
Добро утро,момичета!

Утрото е мъничко парченце тишина в собствения ти
 дом и в мислите ти.Да изпием кафето си с наслада
и си пожелаем страхотен ден!
Yellow HeartCoffeeFlowers Maple Leaf

Nature ZapNature Zap
🆕 🆕 📸
от Mariangela Ravasi в #IG
Джан с фенки в Будапеща.

Black Nib"Казват, че за красивите неща е нужно търпение, изразходвахме много от него, но в крайна сметка вашата усмивка беше най-красивата награда, която можеше да ни даде тази кратка почивка. Благодарим ви безкрайно за добрината, която винаги показвате. Аз също използвам случая да успокоя всички за вашето здраве и да ви напомня, че можете да четете и пишете много, но много често повечето от тях са плод на фантазията на тези, които по една или друга причина го намират за законно да дават лоша информация. Знаем, че при вас всичко е наред, а сега и ние сме много по-добре. Обичаме ви."

тази била от 29.10.

не са чисти,но тавива са пуснати....
Скрит текст:

Желая ви хубав ден!

# 719
Привет и от мен, рагаци! Simple Smile

Ели Hug нищо не се е чувало за МГ в БГ, след като обявиха, че са го купили. На мен така или иначе не ми е приятно да гледам Джан с дублаж..

Момичето което Злати Hug е цитирала - Mariangela Ravasi, е отговаряла на въпроси.
ето я публикацията --> https://www.instagram.com/p/Ckd_hihrJKt/
От три дена обикаля слух, че Джан е пострадал по време на снимки и кракът му е лошо контузен, носи се слух и че си бил в Турция (предполагам при жената и децата).. Grinning Аз се бях притеснила, че може да има наистина някакъв проблем, защото Грета от събота си е в Италия (до вчера пускаше сторита с котките си) и си помислих, че снимките са спрени..

Mariangela Ravasi пише, че Джан не е ранен и е добре Simple Smile ии със сигурност си е в Будапещалл Grinning
Скрит текст:

Сега виждам, че има нова снимка на Джан от днес.. усмихнат, сияе! Heart  Еех, колко е щастлив и доволен, когато е сред фенки Heart Eyes явно това му е липсвало през последните дни! Simple Smile

--> https://www.instagram.com/p/Ckfzp4HonKW/

Скрит текст:

Значи все пак посещава медицински център, разгледах страницата им, точно за контузии е.. Дано е нещо леко и се оправи бързо нашето момче! Flowers Four Leaf Clover Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт